Negirao optužbe

Glumac Kevin Spacey izjasnio se da nije kriv za seksualne napade za koje je optužen prije 20 godina

Kevin Spacey Kevin Spacey Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 2 Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey - 4 Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 6 Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 4 Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey - 2 +8 Kevin Spacey - 1 Galerija

Oskarovcu Kevinu Spaceyju iduće će se godine suditi u Londonu nakon što se u četvrtak izjasnio da nije kriv po optužbi za seksualne prijestupe prije gotovo 20 godina.

Kevin Spacey je u Britaniji optužen za pet kaznenih djela - četiri točke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Tužitelji kažu da je Spacey prisilio muškarca na oralni seks.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey čeka ga drugo suđenje Hollywood ga se odrekao, ali porota je stala na njegovu stranu: Dvostruki oskarovac oslobođen optužbi za napastovanje maloljetnika

Šezdesetdvogodišnji američki glumac i producent, čije je ime navedeno kao Kevin Spacey Fowler, rekao je da "nije kriv" kada su mu sve optužbe iznesene na londonskom središnjem kaznenom sudu Old Bailey.

U modrom odijelu i s naočalama, nepomično je sjedio na optuženičkoj klupi tijekom 20-minutnog ročišta jer je dogovoreno da će suđenje biti 6. lipnja sljedeće godine.

“Hvala vam, gospodine”, rekao je sucu na kraju rasprave.

Ako bude proglašen krivim za seksualno zlostavljanje, Spacey bi se mogao dobiti šestomjesečnu zatvorsku kaznu ili novčanu kaznu, dok teži prekršaj nosi maksimalnu kaznu doživotnog zatvora.

Policija je rekla da su se navodni napadi dogodili između ožujka 2005. i travnja 2013. - četiri u britanskoj prijestolnici i jedan u Gloucestershireu, na zapadu Engleske. Oni uključuju muškarca koji je sada u 40-ima i dvojicu muškaraca koji su sada u 30-ima.

Nekada jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Spacey je uglavnom nestao iz javnosti otkako je prije pet godina optužen za nedolično seksualno ponašanje.

Taj 62-godišnjak, koji je osvojio Oscara za najboljeg glumca u "Vrtlogu života" i najboljeg sporednog glumca u "Privedite osumnjičene", izbačen je iz TV serije "Kuća od karata" i maknut s filma "Sav novac svijeta" nakon što su optužbe izašle na vidjelo.

(Hina)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene