Glumac Jorge Garcia iz serije "Izgubljeni" snimljen je u javnosti prvi put nakon dvije godine.

Galerija


Glumac Jorge Garcia (47), koji se proslavio ulogom Huga "Hurleyja" Reyesa u seriji "Izgubljeni" snimljen je u javnosti prvi put nakon dvije godine.

Paparazzi su ga ulovili dok je sa svojom suprugom Rebeccom Birdsall obavljao dnevne zadatke u Los Angelesu, a fotke je objavio Daily Mail.

Prije nego što je nestao iz javnosti, glumac je punio medijske stupce svojom uzaludnom borbom s viškom kilograma. Iako je, nakon što su mu to liječnici savjetovali iz zdravstvenih razloga, uspio izgubiti čak 45 kilograma, nije mu dugo trebalo da ih vrati, a njegove nove fotografije potvrđuju da još uvijek vodi istu bitku.

"Mogu si priuštiti da ne živim na rumu i buritosima te da se bolje brinem o sebi", komentirao je Garcia svoj gubitak kilograma za časopis Maxim 2006. godine.

"Mnogi su se čudili i kako moj lik nije uspio smršavjeti dok je bio zaglavljen na pustom otoku", dodao je referirajući se na svoju ulogu u seriji "Izgubljeni".

Još jednu značajnu ulogu ostvario je u seriji "Hawaii Five-0", na čijem je setu upoznao svoju suprugu, a vjenčali su se 2019. godine nakon šest godina veze. Iste je godine napustio snimanje serije, a nakon toga je nestao iz javnosti.

Zadnji put se na crvenom tepihu pojavio u rujnu 2018. godine, na proslavi 50. obljetnice serije "Magnum P.I.".

Prije toga se pisalo kako mu zbog debljine prijeti dijabetes i srčane bolesti, što je zabrinjavalo njegove bližnje.

"Jorge je jedna od najboljih i najnježnijih duša koje sam upoznao i samo treba smršavjeti kako bi ostao zdrav. Nitko ne želi da mu se dogodi nešto loše", kazao je tada njegov bliski prijatelj za The National Enquirer.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu