Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jake je bio gost u showu Jimmyja Fallona gdje je otkrio kako je izgledala njegova audicija za film 'Gospodar prstenova'.


Glumac Jake Gyllenhaal brojnim je ulogama stekao svjetsku slavu, a u prilog mu ide i to što pripadnicama ljepšeg spola koljena klecaju na spomen njegovog imena.
Iako bi mnogi producenti željeli da upravo on bude glavno lice u njihovim filmovima, ima i onih koji misle suprotno.

Vezani članci Psi i Gospodar prstenova - 7 Blagdani su vrijeme za gledanje ''Gospodara prstenova'', a ona je odlučila pokazati kako bi likovi izgledali u psećoj verziji Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

Jake je bio gost u showu Jimmyja Fallona gdje je otkrio kako je izgledala njegova audicija za film 'Gospodar prstenova'.

'Prije audicije nazvalo me četrnaestero agenata koji su bili više uzbuđeni nego ja i rekli su da jednostavno moram otići na audiciju', prepričao je glumac.

No, na dan audicije nije bilo sve tako savršeno.

'Budući da nismo imali točno određen scenarij, došao sam pred redatelja Petera Jacksona i improvizirao. Najviše mu je zasmetalo to što mi agenti nisu napomenuli da moram imati britanski naglasak pa sam odradio audiciju na američkom engleskom', dodao je.

'Ti si najgori glumac kojeg sam ikad vidio', rekao mi je redatelj nakon što sam završio.