otvorio dušu

Zvijezda poznatog serijala ispričao s kojim se problemima borio na snimanjima: ''Bilo je bolno''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Morrison proslavio se u seriji "Glee", a ispričao je kakve je probleme imao tijekom snimanja.

Zvijezda serijala "Glee", Matthew Morrison, otvorio je dušu te je ispričao kako je imao dosta problema dok je glumio voditelja zbora Willa Schuestera.

Pogledaj i ovo showbuzz bolni video Internetom se širi snimka preminule glumice koja slama srce: ''Zvuči tako mračno, kao da govori o sebi''

Iza svjetla reflektora Matthew se borio sa psorijazom, a istaknuo je kako mu je poremećaj na koži zadavao velike probleme na snimanjima.

"U nekoliko epizoda serije Glee uopće ne nalikujem sebi jer sam imao preko obraza psorijazu i šminkeri su mi toliko pudera trebali staviti da nisam izgledao normalno", priznaje 41-godišnji glumac.

Ističe kako mu je bilo bolno skidati šminku zbog osjetljivosti kože, a crvene mrlje je imao po čitavom tijelu. Također ga je svrbila koža te je ispričao da se znao češati do krvi. "Bilo je to loše razdoblje u mom životu", prisjeća se glumac.

Mirror javlja kako je Morrison prve znakove bolesti počeo primjećivati prije devet godina, a s vremenom se sve pogoršalo. Glumac je uvjeren kako mu je sve to bilo od stresa jer je radio po 16 sati dnevno i jedva se odmarao.

Psorijazu glumac liječi kremama koje se baziraju na ljekovitom bilju, a često meditira te se pokušava smirit svaki put kada shvati da će ponovno ući u stresno razdoblje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) +0 Idris Elba (Foto: AFP) Celebrity Slavni glumac Idris Elba objavio da je zaražen koronavirusom: "Osjećam se dobro, nema panike..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene