Ian McKellen, najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Gandalfa u sagi "Gospodar prstenova" tvrdi kako postoji i druga strana priče te da glumice često same nude seks u zamjenu za uloge.

Galerija


Glumac Ian McKellen javno je istupio nakon svih seks-skandala koji u posljednje vrijeme potresaju Hollywood i tvrdi kako za brojne skandale nisu krivi samo redatelji, nego i same glumice. Ian smatra kako je veoma važno da žrtve progovore o svojim napadačima, ali ističe da postoji i druga strana priče. 

Ian McKellen (Foto: Getty)
Ian McKellen (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Slika nije dostupna Globalni spektakl za milijune diljem svijeta - Što li je to? Slika nije dostupna Kapetan Jean-Luc Picard oženio se 38 godina mlađom!

"Kada sam počeo glumiti ranih šezdesetih godina, redatelj jednog kazališta pokazao mi je fotografije glumica koje se prijavljuju na audicije. Na dnu fotografija, neke glumice napisale su doslovno da nude seks za ulogu", rekao je glumac. 

Osim toga, glumac koji je još davne 1998. godine obznanio da je gay oštro je osudio način na koji je Kevin Spacey progovorio o seksualnosti. "Okolnosti pod kojima je to učinio su grozne jer je optužbu za seks s maloljetnikom povezao sa svojom seksualnošću", rekao je Ian. Podsjetimo, 46-godišnji glumac Anthony Rapp optužio je Kevina za silovanje koje se zbilo kada je Rapp imao samo 14 godina, piše Daily Mail.