Druga strana priče

Nakon seks-skandala opleo po glumicama: "Same nude seks, a onda glume žrtve"

Ian McKellen (Foto: Getty) Ian McKellen (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ian McKellen (Foto: Getty) +0 Ian McKellen (Foto: Getty) Galerija

Ian McKellen, najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Gandalfa u sagi "Gospodar prstenova" tvrdi kako postoji i druga strana priče te da glumice često same nude seks u zamjenu za uloge.

Glumac Ian McKellen javno je istupio nakon svih seks-skandala koji u posljednje vrijeme potresaju Hollywood i tvrdi kako za brojne skandale nisu krivi samo redatelji, nego i same glumice. Ian smatra kako je veoma važno da žrtve progovore o svojim napadačima, ali ističe da postoji i druga strana priče. 

Pogledaj i ovo showbuzz Novi nastavak VIDEO Hobitomanija ove godine dostiže svoj vrhunac!

Ian McKellen (Foto: Getty) Ian McKellen (Foto: Getty) Foto: Getty

"Kada sam počeo glumiti ranih šezdesetih godina, redatelj jednog kazališta pokazao mi je fotografije glumica koje se prijavljuju na audicije. Na dnu fotografija, neke glumice napisale su doslovno da nude seks za ulogu", rekao je glumac. 

Osim toga, glumac koji je još davne 1998. godine obznanio da je gay oštro je osudio način na koji je Kevin Spacey progovorio o seksualnosti. "Okolnosti pod kojima je to učinio su grozne jer je optužbu za seks s maloljetnikom povezao sa svojom seksualnošću", rekao je Ian. Podsjetimo, 46-godišnji glumac Anthony Rapp optužio je Kevina za silovanje koje se zbilo kada je Rapp imao samo 14 godina, piše Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene