Reper Ice-T objavio je fotografiju svog punca koji nije vjerovao u koronavirus dok nije završio u teškom stanju u bolnici.

Galerija


Reper i glumac Ice-T podijelio je na Twitteru fotografiju svog punca iz bolničkog kreveta i istaknuo kako on prije oboljenja nije vjerovao u koronavirus te nije htio nositi zaštitnu masku za lice. 

Vezani članci Slika nije dostupna 7 mjeseci trudna: Je li ona najseksi trudnica ikad? Slika nije dostupna Njeno ime je Coco - što mislite, kako će nazvati kći?

"Moj punac, Cocoin otac, bio je veliki protivnik maski, a onda mu se dogodio COVID. Upala oba plućna krila. Četrdeset dana na intenzivnoj, na rubu smrti. Sad mora neprestano primati kisik. Sad vjeruje", napisao je reper. 

No ni ova fotografija i njegove riječi nisu nekima bile dovoljan dokaz pa su pisali Ice-T-u kako COVID-19 ne postoji. Glumac im je spremno odgovorio. 

"Šest bliskih prijatelja umrlo mi je od ovog virusa, nije me briga u što ti vjeruješ i najvjerojatnije te neće biti briga sve dok ti budeš mogao disati", odgovorio im je Ice-T. 

Inače, reper je od 2005. u braku s plesačicom i glumicom Nicole Austin, poznatijom kao Coco, te imaju kćer Chanel Nicole Marrow (5). 

Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome