izgledali zaljubljeno

Iznenadili vezom, a onda i prekidom zaruka: Nitko ne zna što im je presudilo

Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +0 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Galerija

O vezi Jonaha Hilla i Gianne Santos počelo se šuškati u kolovozu 2018.

Komičar i glumac Jonah Hill (36) uspješno je dvije godine držao svoju vezu fotografkinjom Giannom Santos (31) daleko od očiju javnosti, no nije uspio skriti da su prekinuli. 

Pogledaj i ovo Jonah Hill - 1 Izgleda kao beskućnik Što se događa s glumačkom zvijezdom? Drastična promjena sve više zabrinjava njegove obožavatelje

Kako piše američki People, Jonah i Gianna su se razišli u prijateljskim odnosima i raskinuli zaruke potiho, baš kao što je njihova ljubav i započela. Posljednji put su skupa viđeni u javnosti prije dva mjeseca u Los Angelesu, a nikad se nisu često pojavljivali. No kada bi ih vidjeli Jonah je uvijek grlio Giannu i pokazivao koliko ju voli. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always feel very vulnerable when I shave my beard. Please vote.

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill) on

Inače, o vezi Hilla i Santos počelo se šuškati u kolovozu 2018., a glumac je content menadžericu brenda ljepote Violet Gray zaprosio u rujnu prošle godine. Ubrzo nakon prosidbe je kupio luksuznu vilu vrijednu 6.77 milijuna dolara u Santa Monici i američki mediji su pisali da je to novi dom za njihov zajednički život. Ne zna se što je presudilo paru. 

Jonah je posljednjih godina privlačio pozornost svojim fizičkim izgledom. Izgubio je oko 20 kilograma koje je ranije morao nakupiti za ulogu. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene