Nekad veliki playboy

Skandal s prostitutkom okaljao je njegovo ime, svi su mislili da se nikad neće skrasiti, a onda je u njegov život ušetala ona

Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) +0 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Galerija

Hugh Grant je dugo godina bio na glasu nepopravljivi neženja koji samo mijenja žena, no 20 godina mlađa Anna Elizabeth Eberstein uspjela ga je odvesti pred oltar.

Glumac Hugh Grant je ovaj tjedan napunio 61 godinu, a bivši zakleti neženja rođendan je proslavio sa svojom 20 godina mlađom suprugom Anne Eberstein.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 turbulentan ljubavni život Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

Zvijezda romantičnih komedija "Četiri vjenčanja i sprovod", "Love Actually" i "Notting Hill" dugo je godina slovio kao playboy i činilo se kao da se nikad neće skrasiti, sve dok u njegov život nije ušetala producentica Anne.

Njih dvoje upoznali su se 2012. godine, a vjenčali su se 2018. na intimnoj ceremoniji na koju su pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj. Zajedno imaju i dvoje djece, no trude se svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti pa tako nikada nisu otkrili njihova imena.

Anne je slavnom šarmeru oprostila sve njegove grijehe iz prošlosti, ali i neke koje je napravio kada su njih dvoje već bili u vezi.

Mnogi još dobro pamte Grantov skandal s prostitutkom Divine Brown koji je završio uhićenjem, s kojom je prevario tadašnju djevojku Elizabeth Hurley. Hugh i Elizabeth u vezi su bili 13 godina, a nakon prekida su uspjeli ostati prijatelji pa je on čak nekoliko godina kasnije bio i kum njezinu sinu Damianu.

Iza glumca je i veza s Tinglan Hong, s kojom je dobio kćer Tabithu te sina Felixa, koji je rođen tri mjeseca nakon sina koji ima sa suprugom Annom, No njoj to, očito, nije zasmetalo, pa je par je i dalje u sretnom braku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene