Emir Hadžihafizbegović nakon premijere predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" umjesto na domjenku s kolegama završio je u bolnici.

Galerija


Bosanskohercegovački glumac hitno je prebačen u Opću bolnicu u Sarajevu.

Vezani članci Osam kajakaša spašeno iz nevremena na moru kod Šipana (Foto: Ministarstvo mora) Nevrijeme na moru kod Šipana: Spašeno osam kajakaša Padobranac (Foto: Screenshot/YouTube) Nije za osjetljive: Snimio skok s planine pri kojem mu se zapleo padobran

57-godišnji glumac Emir Hadžihafizbegović nakon premijere predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" u Kamernom teatru 55 umjesto na domjenku s kolegama završio je u bolničkoj sobi.

Naime, poznati glumac ozlijedio se tijekom predstave kad mu je puknuo mišić u nozi, a kako prenosi Dnevni avaz, već u trenucima zamjene scena intervenirala je hitna pomoć.

Ipak, u maniri pravog profesionalca, Emir je veći dio predstave odigrao s teško povrijeđenom nogom, no nitko nije znao, jer ništa u njegovoj glumi nije odavalo da je u bolovima.

"Obavještavamo publiku koja je kupila karte za prvih pet predstava da su otkazane te će se odigrati u travnju", obavijestilo je nakon toga spomenuto kazalište koje je ovom predstavom izazvalo veliki interes sarajevske publike.

Njezina stražnjica na Instagramu izgleda savršeno, no paparazzo fotke dokazuju da je to laž