Kakav peh!

Glumac Emir Hadžihafizbegović ozlijedio se tijekom predstave, hitno prebačen u bolnicu

Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Galerija

Emir Hadžihafizbegović nakon premijere predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" umjesto na domjenku s kolegama završio je u bolnici.

Bosanskohercegovački glumac hitno je prebačen u Opću bolnicu u Sarajevu.

Pogledaj i ovo Smrt na dopustu - 1 U Zagrebu Kerempuh priprema novu predstavu ''Smrt na dopustu'' koja će se premijerno izvesti u ožujku!

57-godišnji glumac Emir Hadžihafizbegović nakon premijere predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" u Kamernom teatru 55 umjesto na domjenku s kolegama završio je u bolničkoj sobi.

Naime, poznati glumac ozlijedio se tijekom predstave kad mu je puknuo mišić u nozi, a kako prenosi Dnevni avaz, već u trenucima zamjene scena intervenirala je hitna pomoć.

Ipak, u maniri pravog profesionalca, Emir je veći dio predstave odigrao s teško povrijeđenom nogom, no nitko nije znao, jer ništa u njegovoj glumi nije odavalo da je u bolovima.

"Obavještavamo publiku koja je kupila karte za prvih pet predstava da su otkazane te će se odigrati u travnju", obavijestilo je nakon toga spomenuto kazalište koje je ovom predstavom izazvalo veliki interes sarajevske publike.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +5 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Celebrity Njezina stražnjica na Instagramu izgleda savršeno, no paparazzo fotke dokazuju da je to laž
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene