Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 9. siječnja u Cineplexx kina dolazi filmski hit 'Čefuri raus' za koji je glumac Emir Hadžihafizbegović dobio nagradu za glumca godine.


U nepunih 10 tjedana koliko se prikazuje u kinima diljem Slovenije, film „Čefuri raus“ redatelja Gorana Vojnovića vidjelo je preko 55 tisuća ljudi. Fantastičan je to rezultat s obzirom na činjenicu da su filmovi poput „Thor: Svijet tame“ i „Gravitacija“ jedva skupili 20-ak tisuća gledatelja u tamošnjim kino dvoranama.

Najbolja europska komedija je film 'Sve što trebaš je ljubav'

Vezani članci Marko Cindrić - 4 Na male ekrane stiže urnebesni prikaz društva unutar Drugog svjetskog rata, znamo sve o novoj seriji! Tarik Filipović - 5 Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

Filmski hit „Čefuri raus“ u distribuciji Continental filma ekskluzivno u Cineplexx kinima započet će se prikazivati od 9. siječnja 2014. godine!

Na 23. međunarodnom filmskom festivalu u Cottbusu film „Čefuri raus“ dobio je nagradu za najboljeg glavnog glumca koja je otišla Emiru Hadžihafizbegoviću uz obrazloženje da je „u ulozi oca gospodin Hadžihafizbegović pokazao karizmu i zrelost u glumačkoj vještini uz izraziti ljudski pristup istoj“.

U filmu „Čefuri raus“ glavni likovi su Marko, Adi, Aco i Dejan – izbjeglice koji su sa svojim obiteljima za vrijeme rata došli živjeti u Sloveniju. Marko je ljut zbog toga što je prestao igrati košarku, što ga zanosna televizijska voditeljica (susjeda) ne primjećuje te pogotovo zbog toga što će mu otac (Hadžihafizbegović) pobjesniti nakon što sazna da je prestao s treninzima. Adi je iziritiran činjenicom da je njegov brat Sanel ovisnik o drogi te što njegov otac Mirsad rađe spava s konobaricama u Austriji nego se bavi problemom svoga sina. Makarovićka – vesela djevojka zadaje probleme Aci koji se želi osvetiti Damjanoviću, vozaču autobusa. Dejan je tjeskoban zbog toga što se njegova majka želi preseliti u Slovenske Konjice. Jedne noći policajci četvoricu prijatelja zaustave na cesti i u tom trenutku njihovi životi krenu u jednom potpuno drugom, neočekivanom smjeru...

Pod redateljskom palicom Gorana Vojnovića, u filmu „Čefuri raus“ glavne su uloge ostvarili Benjamin Krnetić, Dino Hajderović, Ivan Pašalić, Jernej Kogovšek i spomenuti Emir Hadžihafizbegović. Film je snimljen prema istoimenom bestseleru koji je jednako uspješno prodavan u Sloveniji i u Hrvatskoj.

Film „Čefuri raus“ ekskluzivno u Cineplexx kina dolazi 9. siječnja!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook