Glumac Devon Murray i njegova djevojka Shannon McCaffrey Quinn dobili su sina Coopera Michaela.

Galerija


Glumac Devon Murray (31), kojeg mnogi znaju kao Seamusa Finnigana iz filmova o Harryju Potteru, postao je tata.

Vezani članci Matthew Levis Pamtimo ga kao punašnog i zbunjenog dječaka, ali danas izgleda potpuno drugačije, a ima vojsku obožavateljica Harry Potter film Gdje su danas zvijezde Harryja Pottera? Živote im je obilježio svijet čarobnjaštva nakon kojeg nisu znali više kako i što raditi

Vijest je potvrdio na svojem Instagramu, gdje je objavio fotografiju svojeg sina kojeg mu je rodila djevojka Shannon McCaffrey Quinn, a otkrio je i da su dječaka, koji je rođen 2. siječnja, nazvali Cooper Michael.

Devon i Shannon, koji su u vezi od 2018. godine, saznali su da će postati roditelji u kolovozu prošle godine te su sretnu vijest odmah podijelili na društvenim mrežama.

Irski glumac jedan je od 14 likova koje smo imali priliku gledati u svim filmovima o Harryju Potteru koji su snimani od 2001. do 2011. godine i koji su mu donijeli zaradu od 1,2 milijuna eura.

Novac je navodno spiskao na automobile, pića i djevojke dok je bio na vrhuncu slave, što je 2016. godine potvrdila njegova majka, nakon što je Devonovu obitelj njegov bivši agent tužio za 286 tisuća eura.

Agent Neil Brooks otpušten je nakon što su svijet obišle fotografije na kojima 13-godišnji Devon puši cigaretu na setu filma "Harry Potter i plameni pehar" 2004. godine jer je obitelj smatrala da je to trebao spriječiti i zaštititi ga od lošeg publiciteta, prenosi Daily Mail.

Nakon dječačke uloge Devon nije ostvario veliku glumačku karijeru i pojavio se samo u jednom glazbenom spotu iz 2017. godine te 2018. godine u filmu "Damo & Ivor: The Movie" baziranom na popularnoj irskoj televizijskoj seriji, koji je publika popljuvala.

Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''