Bryan Cranston prebolio je koronavirus, a istaknuo je kako ima sreće jer je imao tek blaže simptome.

Galerija


Glumac Bryan Cranston, poznat po ulogama u serijama "Breaking Bed" i "Malcolm u sredini", otkrio je kako je bio zaražen koronavirusom, no uspješno se oporavio.

Vezani članci Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Hoće li se protiv korone cijepiti i djeca? Šef splitske infektologije poručuje: "Razloga za uznemirenost roditelja nema" Liječnik i pacijenti u KBC-u Rijeka Otvorena nova post-COVID ambulanta u riječkom KBC-u: "Preboljeli imaju neurološke posljedice, smetnje pamćenja i koncentracije, probleme sa spavanjem..."

64-godišnji Bryan na Instagramu je podijelio video snimljen ispred klinike za doniranje krvi, a otkrio je kako je koronavirus "prebolio prije nekog vremena". Donirao je krvnu plazmu te je pozvao svojih 2,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama da tu bolest shvate ozbiljno.

"Imao sam sreće jer sam imao blaže simptome. Ne zaboravite prati ruke, održavati socijalnu distancu i nositi masku", rekao je Cranston u videu.

Posljednji Cranstonov uradak je "El Camino", filmski nastavak serije "Breaking Bed", a glumit će u filmu "Jedan i jedini Ivan" koji bi svjetlo dana trebao ugledati 21. kolovoza ove godine.

Cranston je inače u braku s Robin Dearden od 1989. godine, a par zajedno ima kćer, također glumicu, Taylor Dearden Cranston. Taylor se s ocem pojavila i u seriji "Breaking Bad", a epizodu "No Mas" režirao je upravo Cranston.

Tajkun ima novu ljepoticu, mlađa je od njega čak 46 godina: Bila je to ljubav na prvi pogled