Glen Powell snimljen je u društvu Gigi Paris s kojom je razmjenjivao nježnosti i poljupce na plaži.

Galerija


Holivudski glumac Glen Powell iskoristio je pauzu od snimanja i slobodno vrijeme za uživanje i opuštanje na meksičkom suncu u Punta Miti. A sudeći prema fotografijama na kojima je uhvaćen s manekenkom Gigi Paris u naručju,  Glen se zabavlja kao nikad dosad.

Paparazzi su 31-godišnjeg glumca snimili s lijepom brinetom na plaži, gdje su razmjenjivali nježnosti i poljupce, a ona mamila uzdahe oblinama u minijaturnom ružičastom bikiniju.

"Znate li da se Gigi osjeća najseksepilnije kada je na plaži, osunčana i bez šminke na licu", pisao je magazin Sports Illustrated 2018. godine kada je Gigi pozirala za njih.

O vezi nje i Glena dosad se nije pisalo, on je donedavno bio u vezi s televizijskom voditeljicom Renne Bargh koja je australskom Daily Mailu u studenom prošle godine potvrdila da nije s nikime u vezi.

Zgodni Glen je pak za magazin Glamour krajem prošle godine iskreno progovorio o vlastitom ukusu za žene i podijelio dio svoje romantične prošlosti. Pri tome je naglasio kako njegova djevojka mora znati plesati.

"Obiteljsko je pravilo da budemo prvi ljudi na plesnom podiju. Moja obitelj pleše po stolovima za Dan zahvalnosti i Božić, i ako se ta neka osoba želi pristojno ponašati i ne želi plesati s mojom obitelji, neće se uspjeti uklopiti. Nije važno o kojem se žanru glazbe radi, ako te pokreće i vuče na ples, pleše se", objasnio je Glen.

U intervjuu se prisjetio i iskustava s prvim poljupcima, što je posebno interesiralo njegove obožavateljice.

"Prvi poljubac je prošao kao od šale, bio sam jako zadovoljan svojom izvedbom. Ali kod drugug poljupca sam bio preuzbuđen i požurio sam, tako da sam glavom djevojci slomio nos. Bio sam previše samouvjeen i doslovno sam se zabio u njezino lice. To mi je nekako poljuljalo tablicu uspješnosti", našalio se glumac.

A njegove obožavateljice neće još dugo morati čekati da ga vide na filsmkim platnima jer uskoro u kina stiže "Top Gun: Maverick" u kojem glumi uz slavnog Toma Cruisea. Bit će to prava poslastica za nježniji spol!

Nova potvrda ljubavi? Uspješan domaći par o čijoj se vezi dugo šuška, zajedno na utakmici naše reprezentacije