popularne serije

Gledatelji i u siječnju uz bogat program Nove TV i Doma TV

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV grupa u siječnju je ostvarila najbolje rezultate gledanosti s ostvarenih 36,7 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu.

Najgledanija televizija u Hrvatskoj u prvom mjesecu 2015.godine bila je Nova TV s 30,2 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu, kada je svaki dan u tom vremenu uz program Nove TV u prosjeku bilo više od 570 tisuća gledatelja. Gledajući rezultate u cijelom danu, za bogat program Nove TV odlučila se također većina gledatelja te je ova televizija ostvarila 22,1 posto udjela u gledanosti.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Najiskusniji reporterski dvojac vodi nas kroz inauguraciju – Ivana Petrović i Mislav Bago u specijalnoj emisiji Nove TV

Osim titule najgledanije televizije od siječnja se Nova TV može pohvaliti i najkvalitetnijim televizijskim programom općenito. Potvrdilo je to istraživanje tržišta i nagrađivanja najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu QUDAL - QUality meDAL iza kojeg stoji švicarska organizacija ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zürichu. Nova TV je na temelju postignutih rezultata postala ponosni nositelj jedinstvene zlatne medalje za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za kategoriju: Najkvalitetniji televizijski program općenito.

Vrhunski serijski program koji obuhvaća hit serije među kojima su zvučni naslovi poput Osumnjičeni, Televizijska posla, Castle, Mentalist, Navy CIS, prepoznala je i rado pratila publika Doma TV-a i u siječnju. Doma TV tako se i dalje može pohvaliti titulom najgledanijeg specijaliziranog kanala i u cijelom danu i u udarnom terminu.

Siječanj na Novoj TV su obilježili, između ostalog, Predsjednički izbori 2015., a rezultati gledanosti pokazuju da je najveći broj gledatelja, čak više od 950 tisuća, sučeljavanje u prvom mjesecu 2015. odabralo pratiti na Novoj TV. Time je ova specijalna emisija informativnog programa bila ujedno i drugi najgledaniji program u siječnju. Središnja informativna emisija Nove TV i dalje je najgledanija u usporedbi s konkurentskim emisijama te je uz Dnevnik Nove TV svakodnevno u prosjeku bilo više od 708 tisuća gledatelja. Jednaki uspjeh, titulu najgledanijih u svojoj konkurenciji, i dalje ostvaruju Vijesti u 17 i Večernje vijesti.

Serijski program na Novoj TV je i dalje prvi izbor gledatelja te od TOP 10 serija u siječnju, čak šest ih je prikazano na Novoj TV. Na vrhu ljestvice nalazi se domaća serija Kud puklo da puklo koju je s nestrpljenjem dočekala mnogobrojna publika nakon kraće pauze. U prosjeku je seriju s elementima humora svakodnevno pratilo više od 850 tisuća gledatelja. Osim što je ponosno ponijela titulu najgledanije serije općenito, serija je ujedno ušla i u TOP 4 najgledanijih formata u prvom mjesecu.

Druga omiljena serija je turski hit Crna ruža uz koju je svakodnevno bilo više od 645 tisuća gledatelja. U siječnju smo pogledali i posljednju epizodu druge omiljene turske uspješnice, te je uz Draguljarevu kći svakodnevno bilo više od 562 tisuće gledatelja. U prvom mjesecu 2015. Nova TV je počela prikazivati novu talijansku dramsku seriju Vendetta, koja je već s prvim epizodama osvojila gledatelje. Da Nova TV nudi vrhunski serijski program svjedoči čak 512 tisuća gledatelja koje je zaintrigirala ova nova talijanska serija.

U TOP 5 najgledanijih serija uvrštena je i humoristična serija Lud, zbunjen, normalan. Odluka da se serija Najbolje godine opet uvrsti u program Nove TV pokazala se također sjajnom jer omiljenu dramsku seriju pratilo je u prosjeku više od 340 tisuća gledatelja. Najveći uspjeh u zabavnom magazinskom programu ostvario je inMagazin kojeg je u siječnju pratilo u prosjeku 410 tisuća gledatelja te bio druga najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene