Bila je izvan sebe

Kakvo iznenađenje: Spremačici poklonio karticu bez limita!

Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell) Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell) +0 Drake (FOTO: Getty) Galerija

Glazbenik Drake poklonio je hotelskoj spremačici karticu s kojom je mogla kupiti što je poželjela.

Glazbenik Drake pokazao je kako ima golemo srce. Osim što je nedavno jednoj školi donirao 25 tisuća dolara te uplatio 50 tisuća školarine jednom studentu Sveučilišta u Miamiju, jednako toliko je izdvojio i za djelatnike jednog supermarketa koji su novac mogli potrošiti na hranu.

Pogledaj i ovo Rick Ross (Foto: Getty) kakva reklama! Drake u novoj pjesmi spominje Hrvatsku, snimio ju je u suradnji s još jednim slavnim reperom koji je 2014. nastupio na Zrću

Ipak, posljednja gesta posebno je oduševila javnost. Naime u novinama je pročitao tužnu životnu priču Odalie Paret, spremačice jednog luksuznog hotela koja svaki dan putuje četiri do posla, a sve kako bi podigla svoje petero djece.

Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell) Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell)

Glazbenika je priča toliko dirnula da je odlučio napraviti nešto što će joj zauvijek ostati u sjećanju, ali i znatno popraviti život.

Drake je spremačici najprije uplatio masažu, potom večeru u luksuznom restoranu, a zatim ju odveo u jedan od najskupljih dućana s odjećom i dao joj svoju karticu na 45 minuta. Žena nije imala nikakav limit i mogla je kupiti što god poželi.

Iz trgovine je izašla s cipelama vrijednim 800 dolara, torbom vrijednom 2000 dolara, s nekoliko parfema te ogrlicom vrijednom 6000 dolara.

Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene