Glazbenik Drake poklonio je hotelskoj spremačici karticu s kojom je mogla kupiti što je poželjela.

Galerija


Glazbenik Drake pokazao je kako ima golemo srce. Osim što je nedavno jednoj školi donirao 25 tisuća dolara te uplatio 50 tisuća školarine jednom studentu Sveučilišta u Miamiju, jednako toliko je izdvojio i za djelatnike jednog supermarketa koji su novac mogli potrošiti na hranu.

Vezani članci Drake (FOTO: Getty) Došao na Grammyje pa napravio kaos: Drakeu isključili mikrofon zbog problematičnih izjava Drake (Foto: Profimedia) Glazbenik u suzama nakon smrti djevojke koju je nedavno zavolio: "Zauvijek ćemo te se sjećati"

Ipak, posljednja gesta posebno je oduševila javnost. Naime u novinama je pročitao tužnu životnu priču Odalie Paret, spremačice jednog luksuznog hotela koja svaki dan putuje četiri do posla, a sve kako bi podigla svoje petero djece.

Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell)
Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell)

Glazbenika je priča toliko dirnula da je odlučio napraviti nešto što će joj zauvijek ostati u sjećanju, ali i znatno popraviti život.

Drake je spremačici najprije uplatio masažu, potom večeru u luksuznom restoranu, a zatim ju odveo u jedan od najskupljih dućana s odjećom i dao joj svoju karticu na 45 minuta. Žena nije imala nikakav limit i mogla je kupiti što god poželi.

Iz trgovine je izašla s cipelama vrijednim 800 dolara, torbom vrijednom 2000 dolara, s nekoliko parfema te ogrlicom vrijednom 6000 dolara.

Drake, Ilustracija (FOTO: Getty, Pixell)
Drake (FOTO: Getty)