"Sele moja"

Posljednju objavu Marine Tucaković komentirale su Seve i Nina Badrić, a od nje se opraštaju brojni poznati kolege

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Galerija

Glazbenici iz Hrvatske i susjednih zemalja putem društvenih mreža se opraštaju od Marine Tucaković koja je cijelu glazbenu regionalnu scenu obogatila najvećim hitovima.

Smrt autorice Marine Tucaković rastužila je njezine brojne kolege s estrade koji još ne vjeruju da je nema, a prije samo desetak dana je objavila svoju posljednju objavu na profilu na Instagramu gdje ju je pratilo gotovo 68 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 3 ekipa na svečanom događaju Nina Badrić u uskoj ljetnoj haljini, Željko Joksimović za klavirom, a Maja Šuput ruku pod ruku sa suprugom Nenadom

Marina je s njima dijelila svoje misli i tekstove u kojima su se mnogi pronalazili i crpili inspiraciju za svakodnevnicu.

"Prestani prvi da se javljaš i vidjet ćeš koliko mrtvih cvjetova si zalijevao", stoji u njezinoj posljednjoj objavi koju je podijelila s profila pod nazivom Sinisha Bukowski 9. rujna ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Tada su joj se u komentarima javile i Severina i Nina Badrić, Maja Nikolić i njezini vjerni obožavatelji. A upravo je Nina jedna od brojnih glazbenica koja se oprostila s Marinom putem društvenih mreža.

"Počivajte u miru, draga Marina i hvala vam za sve pjesme naših života", napisala je Nina u priči na Instagramu.

Zajedničku fotku s legendarnom autoricom na svom je profilu objavio i Željko Joksimović uz riječi "Sele moja".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Na isti se način od Marine oprostila i Ana Nikolić koja je otpjevala njezinu pjesmu "Mišo moj" koju je bila posvetila svom preminulom sinu.

"Neki sretniji dani, ali odavno… Već dugo, tu je neka tuga. Baš ona koju si vidjela u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumjela. A sve je uvijek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvijek. Mišo... Tvoja “cijeli život guska". Jedina si imala suštinu. Formalnosti nisu tvoj fah, a od tebe sam naučila nešto najvažnije... Kako se dostojanstveno živi s bolom". I tako si i otišla -dostojanstveno", napisala je Ana uz njihovu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

"Maki moja… Tražim riječi…U ovom us***** životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najljepši trag…A za to je valjda vrijedilo živjeti… Hvala ti za sve. “I nije važno šta će reći ljudi, već što u sebi osjećam… Ja ne znam kojom da krenem stranom, ispred mene bol je puk’o k’o kanjon… Ko ovu dramu režira, nek’ moje ime ne bira
za uloge što nikada nisu moje, Nek’ život moj ne reskira,
na sreću nek’ ne forsira ljude što im snovi kapu kroje…. “ , Marina Tucaković", riječi su kojima se na svom profilu na Instagramu od nje oprostila Jelena Karleuša.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +5 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Celebrity Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene