Voli putovanja i igranje

Od nepoznatog dječaka do zvijezde nove serije: On je veliki navijač Bešiktaša kojeg u Turskoj obožavaju

Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney Serhat Teoman i Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney Mehmet Emin Guney +0 Mehmet Emin Guney Galerija

Mehmet Emin Guney izabran je između 214 kandidata koji su htjeli glumiti dječaka Efea u seriji ''Dijete'', koju danas u 18:15 imate priliku gledati na Novoj TV.

Od danas u 18:15 na programu Nove TV stiže nova turska serija ''Dijete'', koja se odlikuje dinamičnom radnjom i dubokim emotivnim prevratima. U njoj ćemo pratiti borbu majki za svoju djecu koja u navratima ide toliko daleko da ih se i odriču samo kako bi im pružili bolju budućnost. Sudbina ipak piše svoje priče, pa će se majke morati suočiti, kako sa svojim strepnjama, tako i s mračnim pogreškama koje su počinile u prošlosti. Serija je puna šokantnih i emotivnih prizora koji su upotpunjeni brzom dinamikom razvoja događaja.

U jednoj od glavnih uloga serije je dječak Mehmet Emin Guney, koji je od nepoznatog dječaka postao jedan od mladih glumaca koji bude najviše zanimanja u Turskoj. Za audicije za seriju Dijete pripremao se s menadžerom Jusufom Gunejom Gunom i izabran je između 214 kandidata, koji su htjeli glumiti dječaka Efea.

Tko je Efe iz serije Dijete?

Efe iz serije Dijete je pametan dječak koji je odrastao u bogatoj i sretnoj obitelji, zdrav je i zadovoljene su njegove potrebe za roditeljskom ljubavlju. Međutim, osoba koju Efe smatra majkom nije mu biološka majka, kao što ni osoba koju smatra ocem nije njegov biološki otac. Efeova prava majka je Akča. Ona odluči da je bolje da njezin sin ne odrasta kao ona pa dijete daje bogatoj ženi Asije. Asije je pak majka trojice sinova i, budući da je jako nesretna što njezin najstariji sin Ali Kemal i supruga Šule nemaju djece, od Akče uzima Efea. Mnogo godina nije bilo problema, no jednoga dana Ali Kemal i Šule dobiju svoje biološko dijete i jučerašnji princ obitelji s dolaskom brata postaje ''uljez''.

Akča igrom slučaja otkrije tu tešku situaciju i poželi uzeti sina natrag; no između Akče, koja je svoje srce zatvorila ljubavi, i Alija Kemala, čovjeka kojeg Efe smatra ocem, rodi se zabranjena ljubav i sve se u trenu okrene naglavce.

Tko je Mehmet Emin Guney? 

Mehmet Emin Guney rođen je 2013. godine. Scene s njime snimane su nakon 15 sati ili vikendom jer je dječak krenuo u školu. Zaštitno lice seta serije Dijete, Mehmet Emin Guney, na snimanju prve dvije epizode od redatelja i producenata dobio je izvrsne ocjene. Veliki je navijač Bešiktaša, jako voli maminu kuhinju, putovanja i igranje.

Napeta dramska serija ''Dijete'' okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako imati prilike ponovno gledati odličnu Nazan Kesal, poznatu kao Fazilet iz hit-serije ''Fazilet i njezine kćeri'', te zavodnika Kenana Acara, poznatog po ulozi Kadira iz serije ''Azra''. Osim njih, tu je i proslavljeni turski glumac Ismail Hacioglu, kojeg ćemo gledati u ulozi problematičnog sina napuštenog pri rođenju.

U seriji ćemo imati prilike gledati i mladu tursku glumicu Merve Çagiran, koja je svojim talentom osvojila srca publike, kao i Ceydu Ates, tursku glumicu s američkom adresom, koja je jedno vrijeme punila tabloide svojom ljubavnom pričom.

Ne propustite novu seriju 'Dijete' od 18:15 sati na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene