Nova kolekcija

Glamurozne haljine Matije Vuice koje će obožavati domaće zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova kolekcija Matije Vuice zove se 'Žena-diva', a njezine kreacije zasigurno ćemo vidjeli i na našim poznatim damama. Evo što vas čeka!

Na ovosezonskom Cro-A-Porter-u svoju kolekciju 'Žena – Diva' predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Ovaj će puta svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine.

>> Evo tko stoji iza najpoželjnije haljine u Hrvatskoj!

Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.
Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila unikatan tip haljine koji plijeni pozornost.
Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.

Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena –diva, pa je to ujedno i naziv ove kolekcije - ŽENA-DIVA. Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.

Revija dizjanerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

Fotografije: Jurica Sertić
Šminka: Saša Joković
Kosa: Ivica Palinić
Model: Ana Maria Cajner (Talia Model)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene