Hrvatski glamur

Poznati na VIP-ovom božićnom partiju u glamuroznim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sezona božićnih partija je počela, a mnogo poznatih osoba nije propustio onaj u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Povodom nadolazećih blagdana organiziran je još jedan božićni VIP koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nekad misica, danas poslovna žena Prije nego što se skrasila s poduzetnikom, lijepu Branku Sandi Cenov javno je zaprosio pjesmom

Nagrada hrvatskog glumišta: Doris Pinčić osvojila Nagradu hrvatskog glumišta koju je posvetila sinu!

VIP božićni koncert još je jednom pokazao svoju popularnost, pa se i sinoć tražila karta više, a poslovni partneri, suradnici i prijatelji tvrtke uživali su u božićnim pjesmama koje su oduševile prepuni HNK. 13.  godinu zaredom vrhunske glazbene zvijezde izvode originalne aranžmane blagdanskih evergreena.

Glazbena poslastica u HNK

Pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog koncert je započeo jednom od suvremenih jazz skladbi ‘Last Train Home’u izvedbi Matije Dedića. Najbolja hrvatska violončelistica Monika Leskovar oduševila je izvedbom u suradnji sa Zagrebačkim solistima, a jedan od najtraženijih svjetskih mlađih tenora Tomislav Mužek svojim glasom publiku je ostavio bez daha.

Posebno dojmljiva bila je izvedba 'Amazing Grace' koju je Mužek otpjevao s Tonijem Cetinskim.

Na ovogodišnjem koncertu po prvi je put nastupila i bosanska glazbena diva Amira Medunjanin, koja je zajedno s Mužekom i Leskovar izvela jednu od najpoznatijih pjesama Lou Reeda 'Perfect Day'.

Pravo glazbeno iznenađenje bilo je gostovanje glazbenika čije skladateljsko, pjesničko i izvođačko djelovanje već niz desetljeća obilježava našu glazbenu scenu. Arsen Dedić i Gabi Novak u pratnji Matije Dedića izveli su Arsenova djela 'Božićna' i 'Slavit ćemo sami' te 'Odlazak', pjesmu Tina Ujevića za koju je glazbu napisao Arsen Dedić.

Posebno zbog nastupa na ovom božićnom koncertu Zrinka Cvitešić doputovala je iz Londona gdje živi posljednjih godinu dana. Svoj prvi veliki glazbeni nastup Zrinka je imala upravo na Vip božićnom koncertu u HNK 2006. godine.

Ovogodišnji koncert pamtit će se i po odličnim izvedbama mnogih mladih lica poput dubrovačke grupe Silente, mlade vokalistice Ive Ajduković, makedonske pjevačice Karoline Gočeve te skladatelja i pijanista umjetničkog imena J.R. August.

Party nisu propustile ni scenaristica Jelena Veljača, glumica  Tamara Garjbas, Iva Balent, Hrvoje i Branka Krstulović, Nera Stipičević, Emil Tedeschi sa suprugom Majom, kao ni glumac Nikša Kušelj s djevojkom fotografkinjom Marom Bratoš te mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene