U crnoj čipki

Lice koje hipnotizira – Zrinka blistala u Londonu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić oduševila je sve svojom izvedbom u mjuziklu Once, a uzdahe je mamila i na crvenom tepihu.

Na crvenom tepihu u londonskom kazalištu Savoy održana je 59. dodjela nagrada 'Evening Standard Theatre Awards 2013' koja se dodjeljuje najboljima za kazališna postignuća. I naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić našla se među odabranim uzvanicima, te je šetala uz slavnu Hellen Mirren i Judi Dench.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 6 Naša predivna glumica Zrinku Cvitešić rijetko vidimo u Hrvatskoj, ali ovo događanje nije htjela propustiti, a pogledajte zašto je privukla sve poglede!

Iako nagradu nije dobila za svoju ulogu u mjuziklu 'Once', bila je prava dobitnica na crvenom tepihu. Haljina od prozirnog tila i ukrašena detaljima od čipke naglasila je vitko tijelo poznate glumice, a potpis na kraju bio je crveni ruž i velike trepavice koje su naglasile glamurozan izgled naše glumice - hipnotizirala je svojim pogledom.

>> Zrinka Cvitešić proglašena najboljom debitanticom na West Endu, zbog uloge u 'Once'

Zrinka Cvitešić London je osvojila ulogom u mjuziklu 'Once' u kojem glumi češku emigranticu, a koji je do sada vidjelo preko 160.000 gledatelja. Uloga joj je prije tri mjeseca priskrbila priznanje za debitanticu godine, ali i nominaciju za najbolju glavnu glumicu u mjuziklu u konkurenciji za najbolja kazališna ostvarenja u Velikoj Britaniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene