U Hrvatskom narodnom kazalištu održana je dodjela Nagrada hrvatskog glumišta. Osim što su se zahvalili na dobivenim nagradama, brojni glumci pokazali su i svoj glazbeni talent.


Hrvatsko društvo dramskih umjetnika nominiralo je najbolje za Nagradu hrvatskog glumišta u 26 kategorija za ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti.

Vezani članci Iva Šarić i Nina Mia Čikeš (Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar) Jedna je procvjetala nakon razvoda od nogometaša, druga u braku s direktorom Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vanda Winter progovorila o majčinstvu i priznala što joj je bio najveći problem kada je preuzela novu ulogu

Brojni glumci dobili su svoje nagrade, a neki su osim dokazanog glumačkog talenta pokazali i onaj glazbeni. Tako je Hrvoje Kerekeš zasvirao gitaru, a Dražen Čuček i Vanda Winter primili su se mikrofona. Osim njih, zapjevala je i Maja Posavec.>> Trudna Doris osvojila nagradu koju je posvetila - sinu!

Vanda je svojom haljinom plijenila pažnju, a glamurozna je bila i Nataša Janjić u zelenoj čipkastoj kreaciji koja je uz narančastu kosu isticala njezine lijepe crte lica.

Na dodjelu nagrada došlo je mnoštvo poznatih,  a glumac Miran Kurspahić bio je jedan od voditelja ovogodišnje dodjele na kojoj je i zapjevao od svojih omiljenih The Stoogesa 'Search and Destroy'!


Na dodjeli su bili i naš poznati dizajner Juraj Zigman, Slavica Knežević, Nada Abrus, Ana Maras, Sandra Lončarić, Marija Sekelez, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković, Iva Mihalić, Jelena Perčin, Robert Bošković, Kristina Krepela, ... i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook