Giuliano nam je uoči nastupa na Splitskom festivalu otkrio neke detalje o novoj pjesmi "Sedam dana tjedno" i planovima za ovo ljeto.

Galerija


Popularni Giuliano nam je krajem travnja otkrio pjesmu "Sedam dana tjedno" s kojom nastupa na Splitskom festivalu, a mi smo ga uoči nastupa ulovili na par minuta i otkrili nekoliko detalja o pjesmi te što planira na jesen. Jedan od naših najpopularnijih pjevača ulovio se posla te jedva čekamo poslušati što nam novo sprema. Dotad uživajte u njegovom aktualnom singlu.

Vezani članci Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica otkrila na što pada kod muškaraca: ''Nisam baš tipična cura, apsolutno ni po čemu!'' Petar Grašo (Foto: IN Magazin) Saznali smo zašto Grašo rijetko nastupa u Splitu, ali i zbog čega on i Danijela gledaju snimke nastupa

 

 

Pred nama je još jedan Splitski festival, što očekujete?

Prvo što očekujem je doooobar provod i jako se veselim nastupu na festivalu. Pjesmu čujem svako malo na radio postajama i veseli me što je odlično prihvaćena među ljudima.

Koja je pozadina priče "Sedam dana tjedno"? Tko je sve na njoj radio?

Pjesma je jako pozitivna i vesela. Ljubavna priča sa happy endom! Radili su je Branimir Mihaljević i Neno Ninčević i baš su pogodili "u sridu". Kao stvorena je za mene!

Kakvi su vam planovi za ljeto, gdje sve nastupate i što spremate?

Ovo ljeto ću se malo kupati i puno svirati. Uglavnom su svirke uzduž obale, a ima i nešto svirki ka kontinentu.

Kako inače provodite ljeto?

Ljeto volim provoditi uz društvo i familiju u hladovini na plaži. Samo neka je veselo i opušteno:) Tako najbolje punim baterije za koncerte.

Planirate li nove glazbene suradnje, kako će vam na glazbenom području izgledati 2018. godina?

Već imamo gotovu pjesmu za jesen (ista ekipa) i ono što vam mogu reći je da se zove "100% Lud". Međutim, to je tema za jesen i trenutno sam cijeli u pjesmi "7 dana tjedno" i veselim se svakom nastupu u skoroj budućnosti.