"Sedam dana tjedno"

Giuliano otkriva: "Ovo ljeto ću se malo kupati i puno svirati!"

Giuliano (Foto: PR) Giuliano (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano (Foto: PR) +0 Giuliano (Foto: PR) Galerija

Giuliano nam je uoči nastupa na Splitskom festivalu otkrio neke detalje o novoj pjesmi "Sedam dana tjedno" i planovima za ovo ljeto.

Popularni Giuliano nam je krajem travnja otkrio pjesmu "Sedam dana tjedno" s kojom nastupa na Splitskom festivalu, a mi smo ga uoči nastupa ulovili na par minuta i otkrili nekoliko detalja o pjesmi te što planira na jesen. Jedan od naših najpopularnijih pjevača ulovio se posla te jedva čekamo poslušati što nam novo sprema. Dotad uživajte u njegovom aktualnom singlu.

Pogledaj i ovo Giuliano, Kronplatz, 2009. godina u braku su 24 godine Osvanule fotografije Giuliana i supruge s omiljenog skijališta Hrvata, nju ne viđamo često, a pamtimo je iz vrućeg videospota

 

 

Pred nama je još jedan Splitski festival, što očekujete?

Prvo što očekujem je doooobar provod i jako se veselim nastupu na festivalu. Pjesmu čujem svako malo na radio postajama i veseli me što je odlično prihvaćena među ljudima.

Koja je pozadina priče "Sedam dana tjedno"? Tko je sve na njoj radio?

Pjesma je jako pozitivna i vesela. Ljubavna priča sa happy endom! Radili su je Branimir Mihaljević i Neno Ninčević i baš su pogodili "u sridu". Kao stvorena je za mene!

Kakvi su vam planovi za ljeto, gdje sve nastupate i što spremate?

Ovo ljeto ću se malo kupati i puno svirati. Uglavnom su svirke uzduž obale, a ima i nešto svirki ka kontinentu.

Kako inače provodite ljeto?

Ljeto volim provoditi uz društvo i familiju u hladovini na plaži. Samo neka je veselo i opušteno:) Tako najbolje punim baterije za koncerte.

Planirate li nove glazbene suradnje, kako će vam na glazbenom području izgledati 2018. godina?

Već imamo gotovu pjesmu za jesen (ista ekipa) i ono što vam mogu reći je da se zove "100% Lud". Međutim, to je tema za jesen i trenutno sam cijeli u pjesmi "7 dana tjedno" i veselim se svakom nastupu u skoroj budućnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene