Sve je to iza nje

Danas je sretna, no tvrdi: 'Prošla sam najmračnije razdoblje svog života'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda E!Newsa i showa Fashion Police, Giuliana Rancic, na službenom portalu svoje televizije napisala je koliko joj znači današnji Majčin dan i kako će ga provesti.

'Ovo je bila dosad najbolja godina u mojem životu. Bill i ja smo presretni što napokon imamo dijete. Duke je prekrasna beba. Stalno se igra i smije. Kao da smo osvojili jackpot kad smo njega dobili', sretna je i ponosna slavna majka koja otkrila i kako će na Majčin dan isključiti mobitel kako bi u miru mogla uživati sa svojom voljenom obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Posljedice raka dojke Šokantna odluka poznate voditeljice

>> Veselo lice malenog princa - Kako domišljati roditelji!

'Veoma sam uzbuđena što ću napokon proslaviti svoj prvi Majčin dan kao mama. Moj put dobivanja djeteta nije bio lagan. Tijekom moje borbe sa plodnošću i borbe za život nakon oboljenja od raka dojke, prošla sam kroz najmračnije razdoblje svog života. No sve je to palo u zaborav u trenutku kad sam u ruke primila mog sinčića Dukea. Od tada mi je svaki dan ispunjenje snova', napisala je 38-godišnja voditeljica i supruga Billa Rancica koja je dijete 29. kolovoza prošle godine dobila uz pomoć surogat majke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene