Otkriven na vrijeme

Poznatom glazbeniku dijagnosticiran rak!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznatom gitaristu dijagnosticiran je rak krajnika!

Dugogodišnjem pratećem koncertnom gitaristu Green Daya, Jasonu Whiteu, dijagnosticiran je rak krajnika, otkrio je bend u postu na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz Kap koja je prelila čašu… VIDEO: Nasred pozornice doživio živčani slom i razbio gitaru!

Hugh Jackman po treći put se bori protiv raka kože

Liječnici su utvrdili da je oblik raka lječiv te očekuju potpun i brz oporavak Whitea. 'Imamo vijesti vezane uz našeg brata Jasona Whitea i željeli smo da to prvo čujete od nas prije nego što se vijesti počnu širiti. Jason je nedavno bio na odstranjenju krajnika te su mu liječnici otkrili izlječiv oblik raka krajnika. Srećom, rano su ga otkrili te bi se trebao u potpunosti i brzo oporaviti', napisao je bend na svojoj stranici i dodao: 'Molim vas da nam se pridružite u slanju ljubavi i pozitivnih vibri za ozdravljenje tijekom tog perioda.'

Whiteova povezanost s Green Dayom datira s početka devedesetih godina kada se pridružio projektu gitarista Billie Joe Armstronga, Pinhead Gunpowderima. White se pridružio Green Dayu na pozornici 1999., nakon što su ga zatražili da prati bend kao drugi gitarist na turneji Warning. Ostao je članom na svim kasnijim turnejama, da bi s vremenom postao glavni gitarist kada Green Day nastupa uživo. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene