Svjetski poznata manekenka Gisele Bundchen sudjelovat će na otvaranju Olimpijskih igara.


Brazilska manekenka koja se prošle godine naša na Forbesovoj listi najplaćenijih modela, Gisele Bundchen pojavit će se na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Riu, piše New York Post. I dok američki mediji uvjeravaju kako će finalna poruka igara biti mir, Gisele se ne uklapa u cijelu priču budući da će sudjelovati u showu u kojem će biti opljačkana. Izvor za Daily Mail otkrio je kako će Giselin dio na otvaranju igara biti 'najseksi ikad'.

Vezani članci Slika nije dostupna Prosvjed policije u Riju uoči Olimpijade: Ovdje niste sigurni, nemamo ni plaće ni - WC papira! Slika nije dostupna Rio de Janeiro: Tisuće uginulih riba na lokaciji Olimpijskih igara

'Da, bit će puno praktički golih žena koje će plesati sambu', otkrio je izvor i dodao kako je to na kraju krajeva i Brazil, mjesto gdje je žensko tijelo slavljeno kao nigdje drugdje na svijetu.

I dok se raspravlja o Giselinom showu koji će se odigati na otvaranju igara, u Riu su zabrinuti oko pitanja sigurnosti i lokalnih kriminalnih prijetnji. Pojedini Brazilci izrazili su zabrinutost na Twitteru, a Giselin performans dodao je ulje na vatru na nadolazećim Olimpijskim igrama.