Uvijek ista

I 20 godina otkad se proslavila ima figuru bez mane: U mini bikiniju poslala važnu poruku!

Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) +0 Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Galerija

Gisele Bündchen poslala je važnu poruku svojim obožavateljima preko društvenih mreža.

Dvadeset je godina prošlo otkako je Gisele Bündchen stekla titulu najplaćenijeg modela na svijetu, i to kada je bila na vrhuncu svoje karijere i dominirala svjetskim modnim pistama.

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

No iako su ta vremena daleko iza nas, danas 39-godišnja Gisele još nam je jednom pokazala svoju figuru bez mane, i to dok uživa u obiteljskom odmoru u Costa Rici, sa suprugom Tomom Bradyjem i njihovo dvoje djece. Dio vremena odlučila je iskoristiti i da se osvrne na aktualno stanje u svijetu sa koronavirusom.

Na Instagramu je objavila vlastitu fotografiju snimljenu u trenutku zalaska sunca te poruku na portugalskom i engleskom jeziku u kojoj je podijelila svoje stajalište o aktualnoj situaciji.

"Ono što se svijetu događa najbolji je podsjetnik da smo svi povezani jedni s drugima i da naši postupci utječu na druge. U ovom kriznom trenutku moramo razumjeti važnost fizičke udaljenosti. Moramo zaštiti jedni druge kako se ne bismo razboljeli i kako bismo svi ostali zdravi. Čak i ako jeste mladi i zdravi, svi moramo pratiti preporučene protokole i mjere opreze jer tako možemo spasiti nečiji život, onih koji su stariji, bolesni i kojima je imunološki sustav narušen", napisala je Gisele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Potaknula je svoje pratitelje da pokažu solidarnost te im poručila da ne smijemo dopustiti strahu i anksioznosti da nadvladaju našim mislima te je zahvalila svim zdravstvenim djelatnicima koji se nalaze u središtu borbe.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene