Sjajno

Kroz suze održala dirljivi govor, a potom... Manekenka iznenadila prisutne kultnim hitom Johna Lennona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego što je izvela singl "Imagine" Johna Lennona, Gisele je održala dirljiv govor tijekom kojeg se i rasplakala.

Gisele Bündchen odavno je zavladala svjetskim modnim pistama. No, sada se dogodilo ono što nitko nije očekivao. Naime, manekenka se pojavila na Rock in Rio glazbenom festivalu u Brazilu - i zapjevala. Prije nego što je izvela singl "Imagine" Johna Lennona, Gisele je održala i dirljivi govor tijekom kojeg se i rasplakala.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen šuška se, šuška... Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

"Ako smo svi mi sposobni sanjati, onda smo sposobni i stvarati. Zamislite stoga svijet u kojem želite živjeti. Zamislite da već živite u njemu. Zamislite", kroz suze je govorila Bundchen, a potom u društvu brazilske pjevačice Ivete Sangalo izvela hit "Imagine".

Dio nastupa snimio je i na Instagramu objavio njezin suprug Tom Brady. Njena izjava i cilj samog festivala ovog puta bili su usmjereni prema zabrinjavajućim klimatskim promjenama. Bündchen itekako nastoji potaknuti dijalog o očuvanju planeta za nove naraštaje pa je i ovaj govor bio posvećen toj temi.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene