Prije nego što je izvela singl "Imagine" Johna Lennona, Gisele je održala dirljiv govor tijekom kojeg se i rasplakala.


Gisele Bündchen odavno je zavladala svjetskim modnim pistama. No, sada se dogodilo ono što nitko nije očekivao. Naime, manekenka se pojavila na Rock in Rio glazbenom festivalu u Brazilu - i zapjevala. Prije nego što je izvela singl "Imagine" Johna Lennona, Gisele je održala i dirljivi govor tijekom kojeg se i rasplakala.

Vezani članci Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Ovo je žena koja je najdulje uspjela zadržati neumornog holivudskog zavodnika Slika nije dostupna UHVAĆEN Suprug slavne ljepotice uživa potpuno gol!

"Ako smo svi mi sposobni sanjati, onda smo sposobni i stvarati. Zamislite stoga svijet u kojem želite živjeti. Zamislite da već živite u njemu. Zamislite", kroz suze je govorila Bundchen, a potom u društvu brazilske pjevačice Ivete Sangalo izvela hit "Imagine".

Dio nastupa snimio je i na Instagramu objavio njezin suprug Tom Brady. Njena izjava i cilj samog festivala ovog puta bili su usmjereni prema zabrinjavajućim klimatskim promjenama. Bündchen itekako nastoji potaknuti dijalog o očuvanju planeta za nove naraštaje pa je i ovaj govor bio posvećen toj temi.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on