stvarno božanstvena!

Nema kojim je superlativom nisu nazvali, a ona i s 40 brani naslove koje je vrijedno zaradila!

Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen i Tom Brady (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) +4 Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Galerija

Gisele Bundchen marljivo brani titulu jedne od najljepših žena na svijetu, a na novim fotkama na Instagramu zablistala je u minijaturnom badiću.

Gisele Bundchen jedna je od najljepših žena na svijetu, a bivša manekenka izaziva ljubomoru svakom novom fotografijom koju objavi. Pratiteljima na Instagramu se pohvalila fotkom s plaže na kojoj pozira u minijaturnom badiću leopard uzorka.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen šuška se, šuška... Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

"Nedjelja, ljeto i sunce jednako raj", napisala je Gisele u opisu fotografije na kojoj je ponosno istaknula svoju vitku figuru. Horda obožavatelja vjerno je priskočila komentirati njezin izgled, a svi redom složili su se da izgleda božanstveno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele inače na Instagramu prati preko 17 milijuna ljudi, a većina ih se slaže da izgleda bolje no ikada. Bundchen je tijekom zavidne karijere nosila revije najboljih svjetskih dizajnera, a i danas često zagovara zdrav život. U braku je s Tomom Bradyjem od 2009. godine, a par ima dvoje djece zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene