Gisele i Tom jedan su od najljepših celebrity parova, a zajedno su više od 12 godina.

Galerija


Oni su jedan od najljepših celebrity parova.

Vezani članci Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: Getty) Slavna ljepotica nakon 14 godina otkrila zašto je prekinula s velikim holivudskim zavodnikom Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih jer je ona 22 godine mlađa, ali njihova je ljubav sve jača

Radi se o brazilskoj manekenki Gisele Bündchen i igraču američkog nogometa Tomu Bradyju koji su zajedno već više od 12 godina, a još uvijek izgledaju jednako zaljubljeno kao i prvoga dana.

Podsjetimo, golupčići su zajedno od prosinca 2006. godine, a Tom je kasnije otkrio kako su se upoznali na slijepom spoju kojeg je dogovorio njihov zajednički prijatelj. U veljači 2009. godine par se vjenčao, a danas imaju dvoje djece.

Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia)
Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Getty) Foto: Getty

Prethodno, Gisele je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Leonardom DiCapriom, a ostavila ga je nakon 5 godina, jer se on nikako nije htio skrasiti.

Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia)
Gisele Bündchen, Leo DiCaprio (Foto: Getty) Foto: Getty

Nakon njihovog prekida 2005. godine, neumorni zavodnik viđen je gotovo odmah kako tulumari s dugonogim ljepoticama koje su mu očita slabost, a da se nema namjeru smiriti niti u petom desetljeću, dokazuje i činjenica kako trenutno ljubi 21-godišnju manekenku Camilu Morrone. 

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Ona je od njega mlađa čak 23 godine, a očuh joj je legendarni glumac Al Pacino s kojim se Leonardo često druži.

Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia)
Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S druge strane, Gisele se posvetila mirnom obiteljskom životu i jogi čija je velika pobornica, a da među parom i dalje cvjetaju ruže dokazali su nedavno tijekom odmora na Kostarici na kojoj uživaju u ljetnim radostima s djecom.

Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia)
Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je bez problema izmjenjivao nježnosti, a morate priznati kako ovaj atraktivni duo vraća vjeru u  ljubav među poznatima i slavnima koji se često spajaju i razdvajaju brzinom svjetlosti.