Gisele Bündchen i Tom Brady upoznali su se 2006. na spoju naslijepo, a vjenčali 2009. godine.

Galerija


39-godišnja brazilska ljepotica Gisele Bündchen uhvaćena je u opuštenoj šetnji sa suprugom Tomom Bradyjem.

Vezani članci Gisele Bundchen i Tom Brady Ljubila je šarmera godinama, no nije se htio skrasiti pa je bacila oko na oženjenog s kojim danas ima dvoje djece Slika nije dostupna Brazilska ljepotica čeka svoje drugo dijete

Jedan od najpoznatijih top-modela svijeta i igrač američkog nogometa viđeni su u opuštenoj šetnji i šopingu u New Yorku, a Gisele je još jednom pokazala kako je zanosna i bez trunke šminke na listu.

Brazilka je i dandanas jedan od njaljepših žena svijeta, a na društvenim mrežama često zagovara zdrav način života, prakticiranje joge, pravilnu prehranu te prirodnu ljepotu. Iako veći dio žena zazire od toga da pokaže svojo "golo" lice pred svijetom, Gisele s time nema ni najmanjih problema.

I dok je ona blistala u jednostavnom i elegantnom tamnoplavom kaputu i trapericama, i njezin atraktivni suprug odlučio se za sportsku eleganciju. Ipak, kada stignu na neki važni holivudski događaj, uvijek budu jedan od najbolje odjevenih parova.

Podsjetimo, Gisele je utjehu u Tomu našla nakon prekida 5-godišnje veze s holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem, koji se nije želio skrasiti.

Nakon što joj je prekipjelo, Gisele ga je napucala 2005. godine, a već sljedeće godine upoznala je markantnog sportaša.

Preciznije, par se počeo viđati u prosincu 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj. U pitanju je bio spoj naslijepo. Vjenčanje je održano 2009. godine u Kaliforniji i danas imaju dvoje djece. 

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo