Gisele Bündchen i Tom Brady upoznali su se 2006. na spoju naslijepo, a vjenčali 2009. godine.

Galerija


39-godišnja brazilska ljepotica Gisele Bündchen uhvaćena je u opuštenoj šetnji sa suprugom Tomom Bradyjem.

Vezani članci Gisele Bundchen Lijepa manekenka pokazala savršenu liniju na odmoru sa suprugom kojeg obožava 11 godina unatoč problemima Slika nije dostupna Brazilska ljepotica čeka svoje drugo dijete

Jedan od najpoznatijih top-modela svijeta i igrač američkog nogometa viđeni su u opuštenoj šetnji i šopingu u New Yorku, a Gisele je još jednom pokazala kako je zanosna i bez trunke šminke na listu.

Brazilka je i dandanas jedan od njaljepših žena svijeta, a na društvenim mrežama često zagovara zdrav način života, prakticiranje joge, pravilnu prehranu te prirodnu ljepotu. Iako veći dio žena zazire od toga da pokaže svojo "golo" lice pred svijetom, Gisele s time nema ni najmanjih problema.

I dok je ona blistala u jednostavnom i elegantnom tamnoplavom kaputu i trapericama, i njezin atraktivni suprug odlučio se za sportsku eleganciju. Ipak, kada stignu na neki važni holivudski događaj, uvijek budu jedan od najbolje odjevenih parova.

Podsjetimo, Gisele je utjehu u Tomu našla nakon prekida 5-godišnje veze s holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem, koji se nije želio skrasiti.

Nakon što joj je prekipjelo, Gisele ga je napucala 2005. godine, a već sljedeće godine upoznala je markantnog sportaša.

Preciznije, par se počeo viđati u prosincu 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj. U pitanju je bio spoj naslijepo. Vjenčanje je održano 2009. godine u Kaliforniji i danas imaju dvoje djece. 

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo