Mnogi se na društvenim mrežama pitaju što joj se dogodilo. Istina je još uvijek tamo negdje...


Zvijezda kultne serije 'The X Files' Gillian Anderson ne da ne stari, nego u novoj sezoni izgleda još mlađe, kao da nije prošlo 15 godina od kada smo je zadnji put vidjeli u ulozi agentice Scully. Ne treba posebno naglašavati kako su ljubitelji serijala oduševljeni novim nastavcima (iskreno, i mi smo), ali svi se slažu oko toga da je bilo malo čudno gledati pomalo 'oronulog' Muldera kojeg tumači David Duchovny i agenticu Scully koja je pretjerala s filerima i botoxom, a to ni filmska šminka nije uspjela sakriti.

Vezani članci Gillian Anderson Zatvarala se sama u mračne i prašnjave prostorije, a sve kako bi ušla u kožu žene koju je mjesecima proučavala Slika nije dostupna Mulder i Scully se vraćaju! Istina je još uvijek tamo negdje

Jasno, na društvenim mrežama odmah su krenula nagađanja kako su je oteli izvanzemaljci i isprobali neke nove metoda pomlađivanja. Strani mediji puni su rasprava o izgledu glumice koja je nedavno izjavila kako je razmišljala o estetskoj kirurgiji, ali je, za sada, nije koristila. Ipak, očito je kako je koristila filere i botox jer ono što su obožavatelji odmah vidjeli je to kako Gillian imam samo jedan izraz lica.

E sad, botox, izvanzemaljci ili nešto treće, uopće nije važno, novi nastavci The X Files-a su super, a i nakon prve epizode naviknete se i na malo statičnu Scully.