Nevolje su počele već u djetinjstvu. Gillian Anderson je od svoje 14 godine stalno na terapijama.


Gillian Anderson progovorila je o psihičkim problemima s kojima se nosila dugo vremena, a koji su nekad bili toliko intenzivni da nije bila u stanju niti izaći iz kuće. Nevolje su počele već u djetinjstvu. Kao djevojčica borila se s disleksijom i problemima s pamćenjem. "Bilo je trenutaka kad mi je bilo toliko loše da nisam mogla izaći iz kuće i nositi se sa svijetom", kaže Gillian.

Vezani članci PR Čekanje je konačno gotovo Slika nije dostupna HRABRO PRIZNANJE "Danas žalim što je otišla s našom tajnom u grob"

Na terapiji je od svoje četrnaeste godine. The Telegraph prenosi kako je nedavno glumica objavila i knjigu o samopomoći. Želi na taj način pomoći drugim ženama da se nose sa istim problemima. "Želim ženama koje se nose s istim problemima dati do znanja da nisu same. Najvažnije je biti iskren", izjavila je glumica. Unatoč problemima, uspjela je izgraditi uspješnu karijeru.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju