objasnila i zašto

Strpljivo odgovarala na pitanja obožavatelja pa s njima podijelila da više nikada ne namjerava nositi grudnjak

Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: IMDB) +0 Gillian Anderson (Foto: IMDB) Galerija

Gillian Anderson je u intervjuu na Instagramu fanove obavijestila kako više ne namjerava nositi grudnjak, a sve je objasnila u vrckastom tonu.

Glumica Gillian Anderson otkrila je brojne detalje iz svog života u intervjuu koji je dala na Instagramu svojim obožavateljima, a priznala je kako više nikada ne namjerava nositi grudnjak nakon što je cijelo vrijeme izolacije provela bez njega.

Pogledaj i ovo Gillian Anderson i David Duchovny nezaboravni dvojac Prošlo je 30 godina otkako su prvi put utjelovili Muldera i Scully, a evo kako danas izgledaju zvijezde kultne serije Dosjei X!

52-godišnja glumica rekla je kako je sada previše lijena da bi se vratila na staro što se grudnjaka tiče. "Nije me briga ako mi grudi dođu i do pupka, više ne nosim grudnjak. Jednostavno je previše neudoban", rekla je u intervjju. Dodala je kako bi rado svakodnevno cijelo vrijeme nosila trenirku i ništa drugo.

Njezini obožavatelji reagirali su na njezin video te su poručili da ukoliko ne želi nositi grudnjak, tko su oni da joj proturiječe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Prije nekoliko mjeseci objavljeno je kako se Gillian pomirila sa svojim dečkom, scenaristom Peterom Morganom nakon što su prekinuli nešto ranije svoju četverogodišnju vezu. On je u međuvremenu bio s producenticom Jemimom Goldsmith, no brzo se vratio slavnoj glumici.

Podsjetimo, Gillian i Morgan prvi put su prohodali 2016. godine, a tijekom četiri godine veze postali su jedan od omiljenih britanskih parova. Jedno drugo su podržavali međusobno u karijerama i često su se zajedno pojavljivali u javnosti, odlazili na večer, ali i na dodjele nagrada i slična događanja.

Peter je svojoj dragoj osigurao i ulogu u svojoj hit-seriji u kojoj je utjelovila bivšu britansku premijerku Margaret Thatcher, no netom nakon završetka snimanja odlučio ju je ostaviti.

On iza sebe ima brak s Lilom Schwarzenberg rođenom kao princeza Anna Carolina zu Schwarzenberg, s kojom se razveo 2014. godine i dobio petero djece.

Gillian ima kćer Piper koju je rodila u braku s bivšim suprugom Clydeom Klotzom za kojeg je bila udana od 1994. do 1997. godine. Ima i sinove Oscara i Felixa s bivšim partnerom Markom Griffithsom s kojim je u vezi bila do 2012. godine, a bila je i braku s Julianom Ozanneom od 2004. do 2006. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić šesta emisija TLZP - 3 +0 Ivana Mišerić peta emisija TLZP - 4 Celebrity Naša voditeljica pokazala je novu neobičnu tetovažu, njezino značenje je dirnulo mnoge: "Rasplakala si me"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene