Gigi i Bella Hadid opljačkane su na odmoru u Grčkoj.

Galerija


Slavne sestre i manekenke Gigi i Bella Hadid ovogodišnje ljetovanje u luksuznom grčkom odmaralištu pamtit će po nemilom događaju koji ih je zadesio i ostavio im poprilične velike traume.

Vezani članci Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Instagram) Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice Mohamed Hadid (Foto: Getty Images) Megapopularnim kćerima je novcem prokrčio put do slave, no sada se doveo na rub bankrota

Naime, 24-godišnja Gigi i 23-godišnja Bella ostale su bez skupocjenog nakita, odjeće, torbica i sunčanih naočala tijekom šokantne pljačke koja se desila na otoku Mykonosu gdje su boravile. Da su opljačkane shvatile su nakon što su se vratile s proslave rođendana starije sestre Alane, kada su ugledale stvari razbacane svuda po apartmanu.

Njihov otac Mohamed Hadid za TMZ je ispričao kako su njegove kćeri traumatizirane nakon što su im ukradene osobne stvari i kako je sretan što se nalaze na sigurnom.

Djevojke smatraju kako je moguće da je pljačku počinio netko od osoblja zaposlenog u odmaralištu jer su imali pristup njihovim sobama. Nakon što su dale izjave policijskim službenicima djevojke su istog trena privatnom zrakoplovom napustile otok i to poprilično bijesne.

"Nemojte se dati zavarati, opljačkane smo. Ne vraćamo se ovdje nikad", poručila je Gigi putem društvenih mreža. 

Prije nemilog događaja djevojke su se na odmoru dobro provodile čime su se pohvalile i na društvenim mrežama.

Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece