Gigi Hadid navodno je na putu pomirenja sa Zaynom Malikom.

Galerija


Slavna američka manekenka Gigi Hadid navodno je opet na putu da se vrati bivšem dečku, glazbeniku Zaynu Maliku i to samo deset mjeseci nakon što su se razišli.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Profimedia) Svađaju se i mire već godinama, a slavna manekenka i pjevač sada čekaju svoje prvo dijete Gigi Hadid i Zayn Malik Prohodali su 3 mjeseca nakon što je on prekinuo zaruke, dva puta su već prekidali, no opet su zajedno

24-godišnja Gigi i 26-godišnji Zayn, koji su u vezi bili od 2015. do siječnja ove godine, ponovno se viđaju i to nakon što je se ona prestala viđati s Tylerom Cameronom u kojem je potražila utjehu nakon velikog prekida, prenose strani mediji.

"Gigi je oduvijek slaba na Zayna i oni imaju veliku zajedničku prošlost. Trenutno se nisu pomirili ali su u dobrim odnosima. Prošli su kroz fazu kada su se skroz odvojili i nisu uopće komunicirali ali od nedavno se opet čuju. Ona mu je podrška, čuju se i vrlo su opušteni", izjavio je njima blizak izvor za E!News.

Zaynov glasnogovornik je odbio komentirati takve navode, a Gigin se nije uopće oglasio.

Kraljica modnih pista je i na društvenim mrežama u potpunosti ignorirala Zayna, no nedavno mu je lajkala objavu na profilu na Instagramu o njegovom novom singlu "Flames".

Gigi i Zayn u vezi su bili od studenog 2015. godine, i to samo tri mjeseca nakon što je on otkazao zaruke s pjevačicom Perrie Edwards. Svoju vezu nisu ni u jednom trenutku pokušali sakriti od očiju javnosti. Prvi put su prekinuli nakon dvije godine, što su bili potvrdili na Twitteru, a pomirili su se samo mjesec dana kasnije. No to je potrajalo samo do siječnja ove godine.

"Završili su, možda se jednog dana pomire, ali trenutno među njima ne postoji ništa više", izjavio je svojevremeno anonimni izvor za US Weekly.

Prije njihove romanse, Zayn je bio s već spomenutom Perre, dok je Gigi ljubila australskog glazbenika Codyja Simpsona, koji je danas s Miley Cyrus.

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo