23-godišnja Gigi Hadid na Tjednu mode u Londonu nosila je reviju za Burberry.

Galerija


Manekenka Gigi Hadid viđena je u Londonu, gdje se trenutačno održava Tjedan mode.

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom

23-godišnja manekenka nedavno je po drugi put prekinula vezu s glazbenikom Zaynom Malikom te se posvetila poslu, a u posljednje se vrijeme i povukla iz medija.

Ipak, posljednih je dana viđena u Londonu, gdje je nosila reviju slavnog brenda Burberry, čime je objasnila jako čudnu frizuru s kojom je viđena prilikom izlaska iz hotela.

Gigi je naime na čelu imala nekoliko slijepljenih pramenova, a čudnom izgledu pridonijela je i činjenica da je imala izblajhane obrve. Plavokosa manekenka pritom je uskočila u traper-kombinaciju od glave do pete koju je razbila smeđom dolčevitom. Iako je bila večer, Gigi je u maniri prave dive u hotel stigla s minijaturnim naočalama na očima.

Reviju je nosila svega nekoliko dana nakon Valentinova, koje je ovoga puta provela sama. Prije Zayna Gigi je bila u vezama s glazbenicima Joejem Jonasom i Codyjem Simpsonom.

No iako joj trenutačno možda ne ide na ljubavnom planu, ide joj na poslovnom, a prema slavnom časopisu Forbes, mlađahna manekenka prošle je godine zaradila 9,5 milijuna dolara, što je milijun više od sestre Belle. Time je zasjela na visoko sedmo mjesto najplaćenijih manekenki današnjice, a vjerujemo kako se muškarci itekako otimaju za njezinu pažnju.

Možda ne samo kada prošeta gradom u ovako čudnom izdanju...

Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!