Što joj je to s kosom?!

Ona je jedna od najljepših žena svijeta, ali u ovom se izdanju baš nikada ne biste okrenuli za njom

Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Getty) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Joe Jonas (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Instagram) +0 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

23-godišnja Gigi Hadid na Tjednu mode u Londonu nosila je reviju za Burberry.

Manekenka Gigi Hadid viđena je u Londonu, gdje se trenutačno održava Tjedan mode.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

23-godišnja manekenka nedavno je po drugi put prekinula vezu s glazbenikom Zaynom Malikom te se posvetila poslu, a u posljednje se vrijeme i povukla iz medija.

Ipak, posljednih je dana viđena u Londonu, gdje je nosila reviju slavnog brenda Burberry, čime je objasnila jako čudnu frizuru s kojom je viđena prilikom izlaska iz hotela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi je naime na čelu imala nekoliko slijepljenih pramenova, a čudnom izgledu pridonijela je i činjenica da je imala izblajhane obrve. Plavokosa manekenka pritom je uskočila u traper-kombinaciju od glave do pete koju je razbila smeđom dolčevitom. Iako je bila večer, Gigi je u maniri prave dive u hotel stigla s minijaturnim naočalama na očima.

Reviju je nosila svega nekoliko dana nakon Valentinova, koje je ovoga puta provela sama. Prije Zayna Gigi je bila u vezama s glazbenicima Joejem Jonasom i Codyjem Simpsonom.

No iako joj trenutačno možda ne ide na ljubavnom planu, ide joj na poslovnom, a prema slavnom časopisu Forbes, mlađahna manekenka prošle je godine zaradila 9,5 milijuna dolara, što je milijun više od sestre Belle. Time je zasjela na visoko sedmo mjesto najplaćenijih manekenki današnjice, a vjerujemo kako se muškarci itekako otimaju za njezinu pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Možda ne samo kada prošeta gradom u ovako čudnom izdanju...

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) +3 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Celebrity Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) +2 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Celebrity Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene