U Amsterdamu

Gibonni opljačkan: 'Ukrali su nam sve što su našli'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naš uspješni glazbenik koji se probio i na strano tržište doživio je prilično neugodno iskustvo.

Domaći glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni je tijekom nedavne turneje u Amsterdamu – opljačkan! 'To je bilo odmah za dobar dan. Čim smo došli u Amsterdam, opljačkali su nas. Otišli smo nešto pojesti, a za to vrijeme su nam provalili u auto iako su svuda po Amsterdamu postavljene kamere', rekao je Gibonni za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

Deep Purple i Gibonni zajedno nastupaju u Zadru!

'Lopovi su razvili svoje tehnike; najprije negdje ukradu motor, na glave stave kacige i onda tako zamaskirani provaljuju ljudima u automobile sa stranim pločicama. Ukrali su nam sve što su našli. Ostavili su mi tek jednu torbu s mudantama. Nadam se da sada nisam nekome dao ideju za biznis u Splitu', na kraju se i našalio Gibo koji ipak ima i više razloga za veselje zbog uspješne turneje po Europi gdje pjeva na engleskom jeziku.

'Činjenice govore da je riječ o drugom najprodavanijem albumu u Hrvatskoj u 2013., što znači da mojih najvjernijih obožavatelja, koji me uvijek nagrade za ludost, ipak ima mnogo', kaže popularni pjevač te dodaje: 'Impresije su jako dobre, jer smo svugdje ostavili odličan dojam na publiku. Primam pozive sa svih strana, ali mislim da ću ostati u krugu Austrija – Njemačka – Italija – Nizozemska jer više nisam u cvijetu mladosti i nemam pred sobom beskonačno vremena'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene