Alena Šeredová otkrila kako je na radiju čula da ju je Gigi Buffon ostavio.

Galerija


Češka manekena Alena Šeredová poznata i kao bivša supruga jednog od najboljih golmana svih vremena, Talijana Gianluigija Buffona progovorila je o bolnom razdoblju razvoda i onomu što je njemu prethodilo. 

Vezani članci Slika nije dostupna Howard Stern: Trčao sam naokolo i kupovao žene Slika nije dostupna Osvojite besplatan razvod braka za Valentinovo!

Naime, Gigi nije birao sredstva i načine kako da to priopći Aleni da više ne želi biti s njom, pa je to njoj ali i cijelom svijetu obznanio, putem radija. Prije nego je čula tu vijest u eteru, Alena nije imala pojma što se događa.

"Čula sam na radiju da me ostavio. Ipak nisam saznala zadnja, nego predzadnja, moj otac je sazano nakon mene", izjavila je Alena u televizijskoj emisiji Rai Una.

U cijeloj situaciji Alena je odlučila biti i ostati dama te se za razliku od brojnih slavnih, odlučila ne razvoditi i preko medija.

"Došla sam k sebi zbog naše djece, znala sam da moram učiniti sve kako bi se ona osjećala bolje i da moram imati visoko uzdignutu glavu, ali nije bilo lako", priznala je.

Nakon razvoda Gigiju nije trebalo puno da pronađe novu ljubav i to sa sunarodnjakinjom, talijanskom voditeljicom Ilarijom D'Amico.

"Mislim da sam nakon svega postala bolja, kod kuće još uvijek čuvam zajedničke fotografije. Možda je to čudno ali ne mogu poreći da se sve to dogodilo, pogotovo zbog djece", zaključila je lijepa Čehinja.

Par je u braku bio od 2011. do 2014. godine, a zajedno su dobili dvojicu sinova,  Davida Leeja Buffona i Louisa Thomasa Buffona. Alana je danas u sretnoj vezi s Talijanom Alessandrom Nasijem.

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo