Prekinula šutnju

Konačno progovorila o vezi s kolegicom iz benda, evo što je rekla o glasinama da su bile ljubavnice

Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Galerija

Poslije intervjua u kojem je Mel B izjavila da je spavala s Geri Horner pojavile su se glasine da je između njih bilo nešto više od jedne noći, a o svemu se sada napokon oglasila i bivša spajsica.

Geri Horner, nekad poznatija kao Halliwell, napokon je prekinula šutnju i odlučila komentirati izjave kolegice Mel B koja tvrdi da je u prošlosti spavala s njom. U međuvremenu su se pojavile i glasine da je između njih zapravo bilo i nešto više od jedne noći, a iako je prvo mislila šutjeti, Geri je sve to ipak potaknulo da reagira.

Pogledaj i ovo Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lijepa i razvratna Skandalozna aristokratkinja poznata po snimci "trojca" s poznatom pjevačicom pokazala zavidnu liniju

Oglasila se tako priopćenjem u kojem je istaknula da su je povrijedile glasine da je u vezi s Mel B bila i više od godinu dana.

''Bilo je vrlo razočaravajuće čitati sve te glasine, osobito na Majčin dan. Želim da svi znaju da sve ovo što se pisalo ovih dana jednostavno nije istina i da nanosi štetu mojoj obitelji'', izjavila je.

Dodala je i da obožava sve svoje kolegice iz benda Spice Girls, s kojim je nekad žarila i paila, te da se bez obzira na sve veseli skoroj turneji s Mel C, Emmom Bunton, ali i s Mel B.

Geri je danas majka 12-godišnje kćeri Bluebell i dvogodišnjeg dječaka Montyja, a u braku je s Christianom Hornerom, šefom Red Bull momčadi Formule 1, a Mel B se 2017. godine razvela od filmskog producenta Stephena Belafontea nakon turbulentnog braka koji je potrajao 10 godina. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +5 Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Celebrity Ovako to izgleda kad se slavna slatkica pretvori u seksi zavodnicu, a nedavno je proslavila 50. rođendan!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene