Nije dugo čekao

Gerard Pique opet ljubi? Nakon što ga je Shakira našla u krevetu sa seks-bombom, u vezi je s drugom djevojkom!

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) +8 Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Galerija

Španjolski mediji raspisali su se o novoj djevojci Gerarda Piquea, koji se nedavno razišao sa Shakirom nakon 12 godina veze.

Dok su još mnogi u šoku zbog iznenadnog prekida jednog od omiljenih zvjezdanih parova, pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea, španjolski mediji prenose da on već ima novu djevojku.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Do prekida 12-godišnje veze došlo je nakon njegove navodne afere sa seks-bombom Suzy Cortez, s kojom ga je Shakira pronašla u krevetu, no španjolska Marca sada piše kako je Pique u vezi s jednom konobaricom koju je upoznao u noćnom klubu, a čiji inicijali glase C.C. i živi na području Katalonije. Navodno ih je upoznao njegov suigrač iz Barcelone Riqui Puig i već se tjednima viđaju i nalaze.

Inače, o preljubničkoj aferi nedavno se oglasila i Suzy, koja je otkrila sočne detalje odnosa sa slavnim nogometašem.

"On je bio taj koji mi je poslao izravnu poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek bi me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene", prenosi El Diario NY.

Prekid je potvrdila sama Shakira u službenom priopćenju za medije nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +15 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene