Ma kakav 'Notebook'

Može li iritantnije? Nitko nije kao njih dvoje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira i Gerard Pique fatalno su se zaljubili, ušli u vezu i dobili djecu. Da stvar bude bolja, rođeni su na isti datum.

Može li biti iritantnije i slađe? Svi znamo da su se Shakira i Gerard Pique fatalno zaljubili na prvi pogled, no manje je poznato da su i rođeni na isti datum.  Oboje slave rođendan 2. veljače, s razlikom što je nogometaš 10 godina mlađi.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Kad je ovolika ljubav u pitanju, godine su zaista samo broj. Atraktivna Shakira i nogometaš imaju zajednički život, rođendan i djecu. Podjednako se i obožavaju otkako su se upoznali u proljeće 2010. godine na snimanju spota za pjesmu 'Waka Waka'.

Vezu je Shakira potvrdila sljedeće godine, predstavivši ga kao 'svoje sunce'. Prošlo je još neko vrijeme, a Shakira je objavila da čeka dijete pa su dobili malenog Milana. Stigao je i Milanov brat Sasha, a sada svi zajedno uživaju u obiteljskoj idili.

 

Birthday bun / Una ducha y a celebrar mi cumple! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene