Shakira i Gerard Pique fatalno su se zaljubili, ušli u vezu i dobili djecu. Da stvar bude bolja, rođeni su na isti datum.


Može li biti iritantnije i slađe? Svi znamo da su se Shakira i Gerard Pique fatalno zaljubili na prvi pogled, no manje je poznato da su i rođeni na isti datum.  Oboje slave rođendan 2. veljače, s razlikom što je nogometaš 10 godina mlađi.

Vezani članci Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Ramos je na vjenčanje pozvao Beckhama, ali ne i Cristiana Ronalda iz jednog jedinog razloga

Kad je ovolika ljubav u pitanju, godine su zaista samo broj. Atraktivna Shakira i nogometaš imaju zajednički život, rođendan i djecu. Podjednako se i obožavaju otkako su se upoznali u proljeće 2010. godine na snimanju spota za pjesmu 'Waka Waka'.

Vezu je Shakira potvrdila sljedeće godine, predstavivši ga kao 'svoje sunce'. Prošlo je još neko vrijeme, a Shakira je objavila da čeka dijete pa su dobili malenog Milana. Stigao je i Milanov brat Sasha, a sada svi zajedno uživaju u obiteljskoj idili.

 

Birthday bun / Una ducha y a celebrar mi cumple! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on