Gerard Depardieu optužen za silovanje mlade glumice koje se navodno dogodilo 2018. godine u Parizu.

Galerija


Slavni francuski glumac Gerard Depardieu optužen je za silovanje i seksualni napad tada 22-godišnje, koji je navodno počinio 2018. godine u svom parišku domu, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Crna Gora dobiva slavnog ambasadora kulture! Slika nije dostupna Depardieu ignorirao sud, još jednom i prijeti mu uhićenje

Nakon prvih optužbi istraga silovanja je prekinuta zbog nedostatka dokaza, ali kasnije je ponovno pokrenuta kada je glumica podnijela žalbu, što je dovelo do kaznenih prijava protiv 72-godišnjeg Gerarda izjavio je izvor sa suda za AFP.

Njegov odvjetnik Herve Temime izjavio je da je glumac na slobodi, ali pod sudskim nadzorom i da u potpunosti odbacuje sve optužbe. Prema bliskim izvorima, Gerard je inače bliski prijatelj žrtvine obitelji, s kojom je u trenutku počinjenja zločina uvježbavao scenu kazališne predstave, ali da se pri tome nije ponašao nimalo profesionalno.

Žrtva u javnosti nije imenovana, a njezina odvjetnica Elodie Tuaillon-Hibon izjavila je da će se njezina privatnost i dalje poštovati kako se slučaj bude odvijao.

Gerard Depardieu jedno je od zaštitnih lica francuske kinematografije, a jedne od najznačnijih uloga odigrao je u filmovima "Cyrano de Bergerac", "Jean de Florette", "Camille Claude" te "Asterix i Obelix", "Grof Monte Cristo", "Zelena karta" i mnogih drugih.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"