Nekoć slamao srca

Slavni zavodnik ukroćen – zaručio se?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni škotski zavodnik ipak je izgleda našao svoju drugu polovicu.

Iako je 45-godišnji Gerard Butler na glasu kao frajer koji često mijenja svoje djevojke, izgleda kako da je jedna ipak uspjela zainteresirati na dulje vrijeme. Glumac koji je slamao ženska srca diljem svijeta odlučio se smiriti i to uz jednu djevojku - Morgan Brown.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

FOTO Flertali u backstageu: Samo prijatelji ili nešto više?

Kako pišu američki mediji, Gerard je zaprosio svoju djevojku s kojom se viđa od prošlog ljeta, a od prosinca žive zajedno, piše Daily Mail.

Ona je sama potaknula glasine o zarukama, nakon što je uhvaćena s velikim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci, tijekom šetnje Malibuom. Morgan je talentirana poslovna žena koja ima svoju kompaniju za uređivanje doma Morgan Brown Design.

Počela je svoju karijeru tako da je kupila svoju prvu kuću u 20-tima, uredila je i prodala, te tako pronašla svoju strast prema dekoru. I njezina mama Karen poznata je američkoj javnosti jer je neko vrijeme hodala s glumcem Peterom O'Tooleom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene