Gerard Butler snimljen je golog torza na ulici ispred svoje kuće u Malibuu.

Galerija


Holivudski glumac Gerard Butler nedavno se u društvu bivšeg modela Morgan Brown pojavio na premijeri svog filma "Angel Has Fallen" u Los Angelesu te pokazao da je zaljubljen u nju kao prvog dana, iako su od 2016. godine prekidali nekoliko puta.

Vezani članci Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Prekidali su milijun puta iz jednog razloga, no na premijeri su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Paparazzi snimili vruće kadrove: Veliki zavodnik i prelijepa Rumunjka ne skidaju ruke jedno s drugoga

Ono što je pokazao ovih dana ispred svog doma u Malibuu posebno je razveselilo njegove brojne obožavateljice kada su ga vidjele u izdanju bez majice u kojem je pokazao goli torzo. Točnije, 49-godišnji glumac otputio se na tečaj surfanja, nakon kojeg se odlučio presvući baš na ulici u čemu su ga uhvatili uvijek spremni paparazzi. 

Gerard živi u Malibuu, a njegov dom bio je jedan od potpuno uništenih u razornom požaru koji je prošle godine zahvatio Kaliforniju. Strašne fotografije zgarišta bio je objavio na društvenim mrežama i pokazao koliko je vatra bila razorna.

"Vratio sam se u svoju kuću u Malibuu nakon evakuacije. Srca u Kaliforniji su nam slomljena", bio je tada izjavio.

No to je sve iza njega, trenutačno u kinima možemo gledati njegov najnoviji film "Angel Has Fallen", a u ljubavi uživa s 49-godišnjom Morgan.

Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!