Georgina je Ronalda upoznala 2016. godine na zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Galerija


Svijet je za nju saznao nakon što se u nju zaljubio jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Radi se o 24-godišnjoj Georgini Rodriguez koja je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu kada se 2016. godine pojavila na luksuznoj zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbana te tamo upoznala Ronalda.

Kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz, jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja, a ni činjenica da ispred trgovine danonoćno sjede paparazzi kako bi ju fotografirali.

Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model, a zanosna crnka doista se može pohvaliti linijom iz snova koju voli pokazivati na društvenim mrežama.

Ipak, na sinoćnjoj dodjeli nagrada "Globe Soccer Awards" u Dubaiju na kojoj je njen dragi primio priznanje za nogometaša godine, Georgina je plijenila pozornost u izdanju u kakvom ju dosad nismo imali prilike vidjeti.

Naime, Georgina je bila pokrivena od glave do pete, a njezina kombinacija podsjećala je na onu princeza s Bliskog istoka. Ljepotica se odlučila i za jači make-up, a na Instagramu je otkrila koliko je ponosna na svog zaručnika te se zahvalila domaćinima na gostoprimstvu.

Paru je društvo radio i njegov najstariji sin, Cristiano Ronaldo Jr., koji im je često pratnja i na romantičnim spojevima. Ronaldu je i blizance rodila surogat majka, dok mu je Georgina u studenom 2017. godine rodila kćerkicu Alanu Martinu, koja mu je prvo biološko dijete.

Sudeći po društvenim mrežama, manekenka se odlično snašla u obiteljskim obavezama kojih sigurno ima s toliko djece. Ipak, zanosna Španjolka rođena u Buenos Airesu baš uvijek stigne izgledati beprijekorno.

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"