Georgina Rodriguez zasjenila je Cristiana Ronalda na utakmici Portugala i Belgije, a malo tko ju nije primijetio na tribinama.

Galerija


Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez nije propustila njegovu zadnju utakmicu s reprezentacijom Portugala na Europskom prvenstvu, a s tribina ga je bodrila u društvu njegova sina Cristiana Ronalda Mlađeg i svojih prijateljica.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

No unatoč strastvenom navijanju 27-godišnja ljepotica ovog puta nije donijela sreću svom dragom pa su Portugalci ispali iz daljnjeg natjecanja, ali Georgina je svejedno bila jedna od glavnih zvijezda i ovog je puta zasjenila sve ostale. Izgledala je senzacionalno u jednostavnom bijelom topu kojim je istaknula bujni dekolte i uskim kratkim trapericama koje su joj pristajale kao salivene.

Georgina i Ronaldo zajedno imaju kćer Alanu Martinu, a on ima i troje djece koje je rodila surogat majka. Upoznali su se 2016. godine dok je ona radila kao prodavačica u jednoj trgovini u Madridu, a u jednom od nedavnih intervjua za talijanski magazin Elle je priznala kako se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Prvi put smo se upoznali u trgovini gdje sam radila kao prodajna pomoćnica, a nekoliko dana kasnije ponovno smo se vidjeli na događanju jednog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmoseferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje", izjavila je Georgina.

Par je prošle godine potaknuo šuškanja o zarukama, no tu vijest službeno zasad nisu potvrdili.

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

Svi pričaju o zgodnom glumcu koji se pred kamerama skinuo do kraja, postao je pravi hit u kratkom roku!