26-godišnju Georginu Rodriguez proslavila je veza s Cristianom Ronaldom, s kojim ima kćerkicu Alanu rođenu 2017. godine.

Galerija


Georgini Rodriguez procvjetala je i karijera otkad je počela vezu s Cristianom Ronaldom.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

Dotad je 26-godišnja Argentinka radila kao šoping savjetnica u jednom dućanu s luksuznom odjećom, a nakon što se 2016. godine u nju ludo zaljubio jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, zanosna crnka postala je sve traženiji model, snima kampanje, reklamira razne proizvode, a snašla se i u ulozi voditeljice.

Tako je prošlog četvrtka Georgina stala na pozornicu 70. festivala talijanske glazbe u San Remu koji je vodila, a u jednom je trenutku i zaplesala vrući tango.

Ljepotica se tijekom večeri presvlačila u čak tri seksi haljine u kojima je njezin dekolte bio u prvom planu, a nakon dobro odrađenog posla u publici ju je čekao njezin odabranik s velikim buketom cvijeća.

Podsjetimo, nedavno je Georgina Ronalda na Instagramu nazvala "suprugom" dok mu je zahvaljivala na svemu povodom rođendana, pa se šuškalo kako je par izmijenio bračne zavjete u tajnosti.

Kako god bilo, ljubav cvjeta, a na kraju je to i jedino bitno.

Od zvijezde do beskućnice: Imala je sve, bila je predivna, a onda je zbog razvoda i bolesti dotakla samo dno