Zanosna crnka

Ronaldova zaručnica zavodila vrućim plesom i dekolteom, samo dan nakon njegova rođendana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

26-godišnju Georginu Rodriguez proslavila je veza s Cristianom Ronaldom, s kojim ima kćerkicu Alanu rođenu 2017. godine.

Georgini Rodriguez procvjetala je i karijera otkad je počela vezu s Cristianom Ronaldom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Dotad je 26-godišnja Argentinka radila kao šoping savjetnica u jednom dućanu s luksuznom odjećom, a nakon što se 2016. godine u nju ludo zaljubio jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, zanosna crnka postala je sve traženiji model, snima kampanje, reklamira razne proizvode, a snašla se i u ulozi voditeljice.

Tako je prošlog četvrtka Georgina stala na pozornicu 70. festivala talijanske glazbe u San Remu koji je vodila, a u jednom je trenutku i zaplesala vrući tango.

Ljepotica se tijekom večeri presvlačila u čak tri seksi haljine u kojima je njezin dekolte bio u prvom planu, a nakon dobro odrađenog posla u publici ju je čekao njezin odabranik s velikim buketom cvijeća.

Podsjetimo, nedavno je Georgina Ronalda na Instagramu nazvala "suprugom" dok mu je zahvaljivala na svemu povodom rođendana, pa se šuškalo kako je par izmijenio bračne zavjete u tajnosti.

Kako god bilo, ljubav cvjeta, a na kraju je to i jedino bitno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene