Georgina Rodriguez opet oduševljava svojim izgledom. Obline i noge ove ljepotice u mint haljini plijenile su pažnju.

Galerija


Georgina Rodriguez najpoznatija je djevojka nogometaša na svijetu, Njezina ju je ljubavna veza s Christianom Ronaldom lansirala u svijet modelinga, a od prodavačice u dućanu u samo nekoliko godina je postala zaštitno lice modnih brendova i jedna od najslavnijih ljepotica na svijetu. 

Ova Argentinka zanosnih oblina ne propušta niti jednu priliku da pokaže u što se to Ronaldo zaljubio, pa tako svoje atribute naglašava na najizazovnije načine. Bujne grudi i raskošne bokove ova crnka ne libi se svakodnevno isticati na golišavim fotografijama na Instagramu, a ni na crvenim tepisima se ne pojavljuje u čednijim izdanjima. 

Nakon što je Ronaldo nedavno izjavio kako je seks s njom bolji od bilo kojeg njegovg gola, Georgina se na dodjeli nagrada kozmetičke tvrtke pojavila u mentol čipkastoj haljini i zasjenila sve druge uzvanike i uzvanice. 

Poznati kozmetički brend Sesderma slavio je 30. godišnjicu, a Georgina je zablistala u svjetlucavoj haljini s dubokim prorezom. Otvoreni prorez na nogama te duboki dekolte otkrili su besprijekornu kožu ove ljepotice te izmamili uzdahe oba spola, a njezine su obline u uskoj haljini bile savršeno ocrtane. 

Nasmijana Georgina uručila je jednu od nagrada te se privatnim zrakoplovom vratila kući svome Ronaldu, koji ju je, sigurni smo, jedva dočekao ponovno privinuti u naručje. 

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna