Obara s nogu

Od pogleda na obline ove Argentinke u haljini kao stvorenoj za tijelo boginje mogli biste se zacrvenjeti

Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Georgina Rodriguez opet oduševljava svojim izgledom. Obline i noge ove ljepotice u mint haljini plijenile su pažnju.

Georgina Rodriguez najpoznatija je djevojka nogometaša na svijetu, Njezina ju je ljubavna veza s Christianom Ronaldom lansirala u svijet modelinga, a od prodavačice u dućanu u samo nekoliko godina je postala zaštitno lice modnih brendova i jedna od najslavnijih ljepotica na svijetu. 

Ova Argentinka zanosnih oblina ne propušta niti jednu priliku da pokaže u što se to Ronaldo zaljubio, pa tako svoje atribute naglašava na najizazovnije načine. Bujne grudi i raskošne bokove ova crnka ne libi se svakodnevno isticati na golišavim fotografijama na Instagramu, a ni na crvenim tepisima se ne pojavljuje u čednijim izdanjima. 

Nakon što je Ronaldo nedavno izjavio kako je seks s njom bolji od bilo kojeg njegovg gola, Georgina se na dodjeli nagrada kozmetičke tvrtke pojavila u mentol čipkastoj haljini i zasjenila sve druge uzvanike i uzvanice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anoche tuve el honor de asistir a los Premios Mujer Sesderma y hacer entrega de uno de ellos a la maravillosa artista española @india_martinez_oficial 💃🏻🏆🎤 Gracias @sesderma y @cristinatarrega por pensar en mí y hacerme partícipe de una gala memorable 👏💐❤️ Feliz 30 Aniversario Sesderma 🎂🎉🌹#premiosmujersesderma #sederma #georginarodriguez

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Poznati kozmetički brend Sesderma slavio je 30. godišnjicu, a Georgina je zablistala u svjetlucavoj haljini s dubokim prorezom. Otvoreni prorez na nogama te duboki dekolte otkrili su besprijekornu kožu ove ljepotice te izmamili uzdahe oba spola, a njezine su obline u uskoj haljini bile savršeno ocrtane. 

Nasmijana Georgina uručila je jednu od nagrada te se privatnim zrakoplovom vratila kući svome Ronaldu, koji ju je, sigurni smo, jedva dočekao ponovno privinuti u naručje. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +4 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene