Pretužno...

Georgina nekoliko sati prije tragedije objavila obiteljski video, ništa nije dalo naslutiti da će obitelj zadesiti tuga

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +0 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Galerija

Georgina Rodriguez je nekoliko sati prije nego je izgubila sina objavila na Instagramu video s obiteljskog druženja.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodríguez prolaze kroz najteži period života nakon što je pri porodu preminuo sin, a iz njegova kluba Manchester United potvrđeno je da neće igrati u nadolazećem susretu protiv Liverpoola.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Par je očekivao blizance, a Cristiano je u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da je preživjela samo djevojčica, a poruke utjehe i sućuti pristižu mu sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja.

Tužna je vijest sve šokirala, a da ništa nije naslućivalo na tragediju govori i to da je Georgina samo nekoliko sati prije toga objavila video s obiteljskog roštiljanja. Njoj i Cristianu pridružili su se njezina sestra Ivana, prijatelj Ed Agguirreo, a svi su bili dobro raspoloženi i nasmijani.

Video pogledajte OVDJE.

Cristiano i Georgina ima još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

Njihova ljubavna priča jedna je od onih kakve se obično događaju samo u bajkama, a Georgina ju je prepričala u svojem docu-reality showu "I am Georgina".

"Ja sam Georgina Rodriguez i prije pet godina moj se život promijenio. Partnerica sam najpraćenijeg muškarca na svijetu. Cristiano je sjajan, on je normalan tip. Sanjala sam o princu na bijelom konju i danas ga imam. Zahvaljujući ljubavi, moj život je san", kaže Georgina u realityju koji je objavljen na Netlixu.

"Ona je žena u koju sam potpuno zaljubljen", istaknuo je zaljubljeni Ronaldo.

Georgina nije imala lako djetinjstvo. Odrasla je u Jaci, gradu na sjeveroistoku Španjolske. Mama joj je Španjolka, a njezina oca Argentinca upoznala je kad se doselio u zemlju. Dan prije Georginina petog rođendana, otac joj je uhićen zbog krijumčarenja kokaina u vrijednosti većoj od 100 tisuća funti iz Španjolske.

Georgina je postala balerina, studirala je engleski u Londonu i radila je kao dadilja u Bristolu. Zatim je postala model i vratila se u Španjolsku gdje se zaposlila u Guccijevoj trgovini kamo joj je sudbina dovela Ronalda, a ostalo je povijest.

Nekoliko dana nakon njihova upoznavanja u trgovini u Madridu, susreli su se i na ekskluzivnom događaju brenda gdje su mogli opušteno razgovarati.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, za oboje", tvrdi Georgina koja je nakon što snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu, dobila otkaz u trgovini, jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Nekadašnja prodavačica danas živi životom iz snova, a dio njezine svakodnevnice postala su ljetovanja na jahtama, letovi privatnim zrakoplovom i skupocjene dizajnerske krpice. Obitelj joj je prioritet i njezin tipični dan svodi se na brigu oko djece, a nedavno su se pojavile informacije da joj Cristiano za obaveze i troškove kućanstva mjesečno plaća oko 100 tisuća eura.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +6 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene