Georgina Rodriguez u svakoj prilici nastoji istaknuti svoju besprijekornu liniju.

Galerija


25-godišnja Georgina Rodriguez postala je jedna od najslavnijih ljepotica na svijetu otkad ju je zapazio Christiano Ronaldo. Zanosna Argentinka bujnih oblina nogometaša je smotala oko malog prsta, a kada vidite njezino tijelo, bit će vam jasno i kako. 

Vezani članci Demi Rose (Foto: Instagram) Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti Nives Celzijus (Foto: Instagram) Otkrila pogled na bujne obline u mikro bikiniju pa postavila pitanje koje je raspalilo strasti fanova

Iako je i prije ljubio velike ljepotice, poput Irine Shayk, Ronaldo je pokleknuo pred prirodnošću Georgininih bujnih oblina i tamne puti.

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao Georginu, koja je do tada radila u Guccijevu dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No od tada joj je krenulo nabolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo nogometaševo biološko dijete. 

Ova senzualna djevojka mami uzdahe i muškaraca i žena otkako je postala slavna, a često uveseljava obožavatelje objavama golišavih fotki na Instagramu. 

Sada je Georgina pronašla način da i u najobičnijoj životnoj situaciji istakne svoju besprijekornu liniju. Naime, pozirala je u liftu u ultrakratkoj bijeloj haljinici koja je savršeno naglasila njezinu bujnu guzu. Uz bijele čizmice i zalizanu punđu, Georgina je istovremeno djelovala seksi i elegantno, a da se u ovom izdanju jako svidjela i svojim fanovima, dokazuje i to što je u samo jednom danu prikupila velik broj komentara i komplimenata. 

Natukao je kilograme zbog zločeste bivše i pao u depresiju, a kuću nije napustio gotovo dvije godine